Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Дом
Дом
15 221 членове Включете се
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 23 отговора


Мнения: 11 612
Старата тема

Използвам гъбичката за миене на чини ( естествено , отделна и специална за целта) и по-точно грапавата част за да чистя плодове и зеленчуци - цитруси, картофи и др.
Цитирай


Мнения: 4 923
Старата тема

Използвам гъбичката за миене на чини ( естествено , отделна и специална за целта) и по-точно грапавата част за да чистя плодове и зеленчуци - цитруси, картофи и др.

Супер идея  Rolling Eyes аз нямаше да се сетя и след сто години.
Цитирай

BG-Пловдив

Мнения: 1 268
Винаги, когато започвам да готвя, първо си зареждам ел.кана с гореща вода.  Peace

За миенето на зеленчуци в миялната не съм много "за". Пробвах и то като предварително пуснах  машината на плакнене на празен ход, че да няма остатъчен препарат. Резултата беше много мръсна пяна на дъното, пръст и недостатъчно чисти марули, краставици , лук и репички. След това всичко наново измих на ръка . ooooh!
Цитирай

Пловдив

Мнения: 1 477
Цял следобяд чета предишната темичка(как съм я пропуснала  ooooh!).Ще ви следя с интерес(за сега няма с какво да се включа).  bouquet
Цитирай


Мнения: 11 612
Винаги, когато започвам да готвя, първо си зареждам ел.кана с гореща вода.  Peace

За миенето на зеленчуци в миялната не съм много "за". Пробвах и то като предварително пуснах  машината на плакнене на празен ход, че да няма остатъчен препарат. Резултата беше много мръсна пяна на дъното, пръст и недостатъчно чисти марули, краставици , лук и репички. След това всичко наново измих на ръка . ooooh!

Да, от термоканата наистина се пести време.....Благодаря ти за споделеното за машината и зеленчуците.....Убедих се твърдо - че няма да пробвам!
Цитирай

Монреал

Мнения: 631
 Peace
Цитирай


Мнения: 2 615
Не съм домакиня и идеи не мога да ви дам за сега, но ще открадна  Laughing
Цитирай


Мнения: 747
Изчетох предишната тема и съм във възторг. newsm75 newsm28 1ironing wash hang 1dishes  food002 cook needle prostor clean clean cleanДосега за мен това беше адски досадна работа,но с научените трикове,се надявам нещата да се променят към добро.Благодаря.
Цитирай

София

Мнения: 634
Аз се записвам и отивам да чета старата  Smile
Цитирай

Абсурдистан

Мнения: 185
Аз се записвам и отивам да чета старата  Smile
и аз, а ако имам какво да добавя, ще споделя
Цитирай


Мнения: 524
Записвам се  Peace  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 804
чудна тема,
 да не е само записче да споделя и аз нещо което правя, отворените пакетчета, например  с подправки и др. ги затварям със щипки, ластичета не ползвам, пестя няколко секунди от омотаване и размотаване после Mr. Green
Цитирай

Шумен

Мнения: 4 358
пера чаршафите сгънати, при простирането само ги разгъвам върху телта
Цитирай

в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)

Мнения: 424
пера чаршафите сгънати, при простирането само ги разгъвам върху телта

А така изпират ли се добре?
Аз ги разгъвам и така ги слагам в пералнята,но веднъж ми се случи да извадя от изпран сгънат чаршаф и установих ,че е много лесно да се простре.Обаче все си мисля ,че така нагънат едва ли се изпита добре и продължих да си ги разгъвам преди да ги сложа в пералнята.
Цитирай

Шумен

Мнения: 4 358
По отношение на изпирането си мисля, че е все едно и също дали е сгънат или намачкан (нагънат) , реално винаги е сгънат под някаква форма, по добре да е във вариант лесен за разгъване.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 23 отговора