Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 май 2008, 16:36 ч.

Как да не съсипя пресния лук?

  • 860
  • 13
  •   1
Отговори
  • В. Търново
  • Мнения: 70
Насъбра ми се доста пресен лук, който наистина вече не знам какво да правя.  Та в този смисъл ще съм много благодарна на всеки, който даде идея какво мога да сготвя с него   atwork

# 1
  • София
  • Мнения: 1 209
с яйца, с агнешко, на баница,с ориз, задушен и замразен.....

# 2
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 818
Аз част от него бих го нарязала на ситно, и бих си го консервирала във фризера, а останалата част за готвене, салати.

# 3
  • В. Търново
  • Мнения: 70

я, за това не се бях сещала  newsm68 благодаря

# 4
  • София
  • Мнения: 5 001
Аз имам една измишльотина за която отива доста зелен лук....В тава.

Сварени макарони се объркват с масълце докато са топли(ако не са - масълцето се разтопява и се поливат) и към тях се добавя задушен зелен лук,намачкано сирене.Обърква се и се залива с кисело мляко и яйца(всичко зависи от големината на тавата).Пече се и към края се поръсва с настъргам кашкавал,ама само да се поразтопи и се сервира.....

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 18:43 от TheNMaster

# 5
  • Мнения: 794
Аз бих замразила част от него във фризера.Не се знае кога ще ти потрябва,а няма да имаш.

# 6
  • В. Търново
  • Мнения: 70
Аз бих замразила част от него във фризера

Дали ще запази вкуса си, все си мисля, че при размразяване ще се скашка    newsm78

# 7
  • Бургас
  • Мнения: 3 621
Аз бих замразила част от него във фризера
Дали ще запази вкуса си, все си мисля, че при размразяване ще се скашка    newsm78

ако не го размразяваш в микровълнова , няма да се скашка. аз слагам и съвсем малко сол

# 8
  • В. Търново
  • Мнения: 70

ще ти се доверя,  благодаря smile3525

# 9
  • Мнения: 1 394
Дроб-сарма с колкото се може повече зелен лук е убиец. Да има и доста от дреболиите де.

# 10
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 299
Яйца с лук, баница, яхнийка някаква...... ммм, вкусно нещо е пресния лук!  Peace

# 11
  • В. Търново
  • Мнения: 70
ммм, вкусно нещо е пресния лук!  Peace

 newsm10  нали затова му се протвя, свиди ми да го изхвърля или дам на някого Embarassed

# 12
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 299
ммм, вкусно нещо е пресния лук!  Peace

 newsm10  нали затова му се протвя, свиди ми да го изхвърля или дам на някого Embarassed
Можеш да ми пратиш малко на мен, аз много го обичам!  Peace  Wink

# 13
  • Мнения: 3 029
И аз съм за замразяването.
Аз съм замразявала и магданоз, нищо не му беше станало.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт