Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В. Търново

Мнения: 70
Насъбра ми се доста пресен лук, който наистина вече не знам какво да правя.  Та в този смисъл ще съм много благодарна на всеки, който даде идея какво мога да сготвя с него   atwork
Цитирай

София

Мнения: 1 211
с яйца, с агнешко, на баница,с ориз, задушен и замразен.....
Цитирай

Torino,IT

Мнения: 1 814
Аз част от него бих го нарязала на ситно, и бих си го консервирала във фризера, а останалата част за готвене, салати.
Цитирай

В. Търново

Мнения: 70

я, за това не се бях сещала  newsm68 благодаря
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Аз имам една измишльотина за която отива доста зелен лук....В тава.

Сварени макарони се объркват с масълце докато са топли(ако не са - масълцето се разтопява и се поливат) и към тях се добавя задушен зелен лук,намачкано сирене.Обърква се и се залива с кисело мляко и яйца(всичко зависи от големината на тавата).Пече се и към края се поръсва с настъргам кашкавал,ама само да се поразтопи и се сервира.....
« Последна редакция: пт, 02 май 2008, 18:43 от TheNMaster »
Цитирай


Мнения: 768
Аз бих замразила част от него във фризера.Не се знае кога ще ти потрябва,а няма да имаш.
Цитирай

В. Търново

Мнения: 70
Аз бих замразила част от него във фризера

Дали ще запази вкуса си, все си мисля, че при размразяване ще се скашка    newsm78
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 621
Аз бих замразила част от него във фризера
Дали ще запази вкуса си, все си мисля, че при размразяване ще се скашка    newsm78

ако не го размразяваш в микровълнова , няма да се скашка. аз слагам и съвсем малко сол
Цитирай

В. Търново

Мнения: 70

ще ти се доверя,  благодаря smile3525
Цитирай


Мнения: 1 384
Дроб-сарма с колкото се може повече зелен лук е убиец. Да има и доста от дреболиите де.
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 212
Яйца с лук, баница, яхнийка някаква...... ммм, вкусно нещо е пресния лук!  Peace
Цитирай

В. Търново

Мнения: 70
ммм, вкусно нещо е пресния лук!  Peace

 newsm10  нали затова му се протвя, свиди ми да го изхвърля или дам на някого Embarassed
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 212
ммм, вкусно нещо е пресния лук!  Peace

 newsm10  нали затова му се протвя, свиди ми да го изхвърля или дам на някого Embarassed
Можеш да ми пратиш малко на мен, аз много го обичам!  Peace  Wink
Цитирай


Мнения: 2 973
И аз съм за замразяването.
Аз съм замразявала и магданоз, нищо не му беше станало.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.