Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 982
оня ден ги купих,ама защо ли като незнам какво да ги правя Embarassed,така че помагайте,ще съм ви адски благодарна Love
Цитирай

Бургас

Мнения: 59
На скара - преди това стоят минимум час  в марината и в хладилника. В маринатата слагам олио, малко оцет или червено вино, даф.лист, чубрица, сол, червен и черен пипер, кимион и май това беше. В къщи така ги обичаме. Но трябва да са по-тънички и скарата да не е много силна, за да не останат сурови. Иначе така стават и във фурна с малко водичка. А може и с ориз пак на фурна.
Цитирай

Варна

Мнения: 159
Предварително начукани на тънко, после овкусени и мариновани според вкуса на всеки и на скара. Мъжът ми ги нарича "грузински каскети", и му е любимо ядене.
Цитирай

БГ - София

Мнения: 7 796
Готвя ги с прясно зеле, става супер.
Цитирай

София

Мнения: 1 982
ама нямам зеле Sad,а и честно казано цял ден вися тук и хич не ми се ставаа Mr. Green
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.