Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 май 2005, 13:41 ч.
  • Преглеждания  2 224  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 983
оня ден ги купих,ама защо ли като незнам какво да ги правя Embarassed,така че помагайте,ще съм ви адски благодарна Heart Eyes

Реклама
# 1
  • Бургас
  • Мнения: 59
На скара - преди това стоят минимум час  в марината и в хладилника. В маринатата слагам олио, малко оцет или червено вино, даф.лист, чубрица, сол, червен и черен пипер, кимион и май това беше. В къщи така ги обичаме. Но трябва да са по-тънички и скарата да не е много силна, за да не останат сурови. Иначе така стават и във фурна с малко водичка. А може и с ориз пак на фурна.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 159
Предварително начукани на тънко, после овкусени и мариновани според вкуса на всеки и на скара. Мъжът ми ги нарича "грузински каскети", и му е любимо ядене.

# 3
  • БГ - София
  • Мнения: 7 811
Готвя ги с прясно зеле, става супер.

# 4
  • София
  • Мнения: 1 983
ама нямам зеле Sad,а и честно казано цял ден вися тук и хич не ми се ставаа Mr. Green

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт