Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 8 май 2008, 15:42 ч.
  • Преглеждания  539  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 28
Дано ме ориантирате. Благодаря.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 902
Ето една рецепта, която имам аз:

Дроб по китайски

1 кг нарязан на тънки лентички дроб
4 скилидки чесън
2 глави големи лук
2 моркова
зеле около 2 шепи
100 мл бульон
2 с.л. червено вино
2 с.л. соев сос
джинджифил

Посоленият дроб се овалва в нишесте и се пържи, изважда се в супник или йенска тенджера с похлупак. В мазнината, в която е пържен дробът се слага лукът, чесънът и 1 ч.л. джинджифил. Добавят се морковите. Долива се бульонът, виното и соевия сос и се оставя да се задуши. Към края се прибавя зелето. Задушените зеленчуци се добавят към дроба и се захлупват да се задушат.


Копирала съм си я от форума, но за съжаление не си спомням коя е авторката й. Моля, който си познае рецептата да ме извини, че я публикувам без нейно разрешение.

# 2
  • варненка от София
  • Мнения: 4 651
Това е моята рецепта за дроб по китайски http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.msg6193225#msg6193225

# 3
  • София
  • Мнения: 902

Благодаря за страхотната рецепта.  bouquet И още веднъж извинявай че публикувах твоята рецепта без разрешение. Просто я бях копирала от форума, но обикновено не си записвам имената на авторите им.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт