Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 28
Дано ме ориантирате. Благодаря.
Цитирай

София

Мнения: 901
Ето една рецепта, която имам аз:

Дроб по китайски

1 кг нарязан на тънки лентички дроб
4 скилидки чесън
2 глави големи лук
2 моркова
зеле около 2 шепи
100 мл бульон
2 с.л. червено вино
2 с.л. соев сос
джинджифил

Посоленият дроб се овалва в нишесте и се пържи, изважда се в супник или йенска тенджера с похлупак. В мазнината, в която е пържен дробът се слага лукът, чесънът и 1 ч.л. джинджифил. Добавят се морковите. Долива се бульонът, виното и соевия сос и се оставя да се задуши. Към края се прибавя зелето. Задушените зеленчуци се добавят към дроба и се захлупват да се задушат.


Копирала съм си я от форума, но за съжаление не си спомням коя е авторката й. Моля, който си познае рецептата да ме извини, че я публикувам без нейно разрешение.
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Това е моята рецепта за дроб по китайски http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.msg6193225#msg6193225
Цитирай

София

Мнения: 901

Благодаря за страхотната рецепта.  bouquet И още веднъж извинявай че публикувах твоята рецепта без разрешение. Просто я бях копирала от форума, но обикновено не си записвам имената на авторите им.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.