Мили мамчета, искам да споделя с вас впечатленията си от хотел Карталовец! Намира се на 2 км. от Сандански, във приказен парк, с езерце с патета и рибки, огромни поляни по които децата могат да тичат на воля, но приказната картина е до тук!
Принципно в този хотел работят с групи от детски градини. Там ходят деца от 3 до 6 години. Условията там определено не са за деца. Всичко е старо и захабено, и най вече Мръсно! Леглата са със дупки, чаршафите също, банята не е мита сигурно от една година, навсякъде има открити контакти, в които децата могат да си бъркат на воля, храната в ресторанта е под всякаква критика, а паяжините по стените са като тапети!
Мисълта ми е , че в този хотел спят по 3-4 деца в стая, като едно със сигурност спи на походно легло, живуркат самички в тези избушени стаи. Този хотел ще ме откаже да си пратя детето на лагер от детската градина със сигурност.
Ние отидохме с група от детска градина. Когато попитах защо условията са такива, те ми отговориха - за тея пари какво искате? Shocked Между другото цената на легло е 18-20 лева. За Сандански било нищо! Ок нищо е , но и условията са нищо. Едно кафе във въпросния хотел струва 1.20, един шоколад е 3 лева, нека цените са по високи, но да има защо да е така! За отношението на персонала не ми се говори #Bad Talk
Това е от мен, ако искате да си спестите тези емоции не си пращайте децата там!