Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 9 май 2008, 10:34 ч.

Тръгване на ясла и страх от изоставяне

 • 1 326
 • 7
 •   1
Отговори
 • Мнения: 534
Искам да попитам, дали има някакъв медикамент който да давам на малкия при тръгване на ясла, за да  понесе по-добре адаптацията и да не плаче толкова много. Той е свикнал много с нас и знам че няма да свикне лесно там.

# 1
 • Мнения: 468
Има  Grinning
Цветотерапия по метода на д-р Бах. Комбинация от извлеците 33 Орех + 2 Трепетлика, може и други да се добавят според характера на детето, но това няма как да го дискутираме във форум. Ако желаете може в скайп или на лични съобщения.

# 2
 • Мнения: 8 769
но това няма как да го дискутираме във форум. Ако желаете може в скайп или на лични съобщения.
Nial, не знам кой поред подобен постинг чета. Мисля, че прекалено агресивно се саморекламираш. Приеми настоящото като първо предупреждение!
Форума е за взаимопомощ, а не за привличане на пациенти!

# 3
 • Мнения: 468
Искам категорично да заявя, че въобще не се саморекламирам. 

Форумът с потребителите тук, не е мой таргет. Аз просто споделям познания и умения.


И точно защото идеята е за взаимопомощ и аз съм я приел присърце - някой от въпросите са прекалено деликатни да бъдат дискутирани, затова си говорим в скайп...ако не беше скайп всяка една тема би се превърнала в "чат" от 512 страници и то за всеки един с когото комуникирам  Grinning 
Това което се случва в 2 часа разговор, няма как да го случа в един постинг. Аз не мога - някой друг може и да може....

Ако желаете може да  разговаряте с хората на които съм предложил "по интимен" контакт и да ги попитате как точно съм ги привлякъл за пациенти.
 

Приемам предупреждението ви, въпреки всичко...вероятно ако погледна през вашата призма би имало резон.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 20:06 от Nial

# 4
 • Мнения: 4 150
Има тема zа Германската Нова Медицина.Това е цитат от нея.

Синдром

Дефиниция по смисъла на ГНМ на д-р Хамер:

Синдром се нарича състоянието на  екстремно задържане на вода в тялото.
За да бъде дадено явление синдром, трябва да са изпълнени два критерия:

Първи критерий:

Трябва да е наличен активен конфликт (активна фаза на конфликта), чиято съответстваща специална програма да съдържа задържане на вода в тялото.
Задържане на вода: Тялото спестява вода, тъй като в непознатата област евентуално няма да може да намери бързо такава.
Това се случва при конфликти, които се основават на чувство за изоставеност. Например при бежански конфликт.

( Заб. прев.: Децата много често получават този синдром, когато биват давани в детски градини, оставяни при бабите за дълго, при пребиваване при неопитни и неразбрани детегледачки, т.е. когато детето се чувства изоставено за дълго през деня или за голям период от време, в продължение на  седмици, месеци. Времето в случая е относително. Важно е, как изглежда то, пречупено през детското мислене. Понякога един ден може да бъде цяла вечност.)

# 5
 • Мнения: 532
Включвам се да кажа,че Nial е много отзивчив на лични и по никакъв начин не съм останала с впечатлението,че го прави като реклама  Grinning

# 6
 • Мнения: 251
Много интересно! Никога не бях чувла за" Цветотерапия по метода на д-р Бах" . Ще помогне ли такава терапия при  деца  с много буен характер ?

# 7
 • София
 • Мнения: 1 871
Има  Grinning
Цветотерапия по метода на д-р Бах. Комбинация от извлеците 33 Орех + 2 Трепетлика, може и други да се добавят според характера на детето, но това няма как да го дискутираме във форум. Ако желаете може в скайп или на лични съобщения.
Точно терапията на д-р Бах помогна на моята дъщеря, когато плачеше като тръгна на градина. Ефекта се прояви на втория ден още. При нея беше усложнена ситуацията, защото половин година преди това баща й си тръгна и останахме двете с нея.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт