Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 май 2008, 12:06 ч.
  • Преглеждания  487  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 164
Всички знаем, че минералната вода е с 0кal. Но има ли нещо, за което трябва внимаваме и гледаме  в етикетите при покупката на минерална вода? Споделете коя вода за какво не е или е препоръчителна. Това, което прочетох наскоро е, че често в 1 литър минерална вода се съдържат 70-80 мг. сол. Споделете за различни води какво е съдържанието им и как да се ориентираме коя вода за какво да предпочетем. В този аспект какво означава трапезна вода. Намерих следното обяснение: http://www.gladen.bg/restaurants.php?Restaurant=32 PH=7-7.7%, а минералната има ли PH - критерий ли е или има други по-важни неща, което да следим.

Реклама
# 1
  • Cacao Land
  • Мнения: 603
Минералните води са с различни нива на минерализация и поради тази причина не трябва да се консумира само един вид вода дълго време. За хората с разни заболявания не се препоръчват (или обратното) някои минерални води. Рагледай този линк за повече информация: http://bgkulinar.net/news.php?newsid=2115

# 2
  • София
  • Мнения: 304
Лично аз не пия постоянно минерална вода, редувам я с изворна (ся колко е различна само тези, дето я бутилират знаят Laughing ). Пия изворната "Девин" (тази с розовия етикет и светлосинята капачка), защото общата минерализация на Thorn spring е по-голяма  Party

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт