Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 11 май 2008, 11:24 ч.
  • Преглеждания  1 168  Мнения  11  Онлайн  1
Отговори
  • БЪЛГАРИЯ-СОФИЯ
  • Мнения: 30
Това пиленце се приготвя за около 20 минутки е хайде 30 минутки, а изглежда като ястие над което сте се вихрили часове на ред Mr. GreenЗа приготвянето са необходими 1 тарелка пилешки пържали от гърди или бон филе;150гр синьо сирене-по възможност с по малко мухал и по голяма масленост(аз ползвам REGINA);100мл бяло вино;малко къри и БЕЗ СОЛ,защото ще пресолите трапезата.Та така  овкусеното с къри месце се запържва  в мазнина,желателно е да не го изсушавате много тоест малко алангле-подредете го в чинията за сервиване.За соса ви е необходим нагорещен тиган без мазнина се слага синьото сирене и винцето и въоръжени с една виличка го намачквате докато се разтопи,оставя се да поизври малко виното за околу 5мин  и се заливат пържолките и готово само това е.Един съвет ако ползвате пържоли от гърди като ги изпържите направете няколко прореза върху пържолата за да може соса да попие в паржолата така става много сочна дори да сте прекалили с пърженето.Приятен апетит.С тази елементарна рецепта съм ШАШНАЛА много гости.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 21:55 от ESKAPE

Реклама
# 1
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 818
А снимчица може ли? Peace

# 2
  • Габрово
  • Мнения: 3 036
Аз правя подобно,но с малка разлика,че синьото сирене го натрошавам в една малка сметана и на водна баня всичко да стане на пяна.
Ако много се сгъсти се слага прясно мляко.
Така се убива острата миризма на сиренето,че не всеки обича вкуса му.

# 3
  • БЪЛГАРИЯ-СОФИЯ
  • Мнения: 30
Аз правя подобно,но с малка разлика,че синьото сирене го натрошавам в една малка сметана и на водна баня всичко да стане на пяна.
Ако много се сгъсти се слага прясно мляко.
Така се убива острата миризма на сиренето,че не всеки обича вкуса му.
Да може и така даже по добре звучи ще пробваш:oops:

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 21:55 от ESKAPE

# 4
  • БЪЛГАРИЯ-СОФИЯ
  • Мнения: 30
ЕЕЕЕЕЕЕЕ не се бъзикай но ако държиш ще ти пратя при следващата гощавка   bouquet

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 21:55 от ESKAPE

# 5
  • Бургас
  • Мнения: 187
Аз искам да попитам дали може да стане и с готов сос от синьо сирене (от тези дето ги продават в шишетата Remia). Имам един такъв и се чудя какво да го правя, от цял месец стои в хладилника и никой не иска да го яде.

# 6
  • Torrevieja,España
  • Мнения: 1 505
А за тези,които не обичат синьо сирене,не може ли да се замени с някакво друго?

# 7
  • София
  • Мнения: 3 632
Рецептата изглежда лесна и вкусна, обаче докато я прочета голям зор видях - това бутонче отдолу за проверка на правописа не напразно стои. Peace

# 8
  • БЪЛГАРИЯ-СОФИЯ
  • Мнения: 30
Рецептата изглежда лесна и вкусна, обаче докато я прочета голям зор видях - това бутонче отдолу за проверка на правописа не напразно стои. Peace
Приемам забележката понеже бързам и бъркам буквите на клавиатурата съжалявам че съм те затруднила ще се постарая следващия път   Embarassed Да добавя все пак проверих къде съм сбъркала и всичко на всичко бяха само две думички мисля ,че не е кой знае какво.  chef

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 22:03 от ESKAPE

# 9
  • БЪЛГАРИЯ-СОФИЯ
  • Мнения: 30
Освен със синьо сирене не съм пробвала с друго но не пречи всеки да импровизира нали така се раждат новите вкусотийки Peace

# 10
  • София
  • Мнения: 7 071
Аз го правя и със сметана и става разкошно  Crazy
Първо задушавам нарязано на парченца пилешко, след което прибавям една малка кофичка заквасена сметана, натрошавам и синьото сирене. Добавям и малко вода обаче, защото иначе става тежичък сосът. Може и с гъби да се направи тази манджа, но при всяко едно положение става много вкусна.

# 11
  • до езерото
  • Мнения: 327
аз също слагам гъби

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт