Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 май 2008, 02:41 ч.

Малко алхимия:)

 • 4 616
 • 25
 •   1
Отговори
 • Мнения: 135
Взема се сребърно кюлче  и се оставя в голяма бутилка с вода. оставя се да стои вътре 1 денонощие.
обработената така вода се пие за лечение и премахване на неразположения.

Взема се златно кюлче  и се оставя в ДРУГА голяма бутилка с вода. оставя се да стои вътре 1 денонощие.
обработената така вода се пие за здраве и за придобиване на разположение.

според мен трябва да има някакъв интервал между пиенето на "златна" и "сребърна" вода   chef***
Цитат
Съвременните учени изучават растенията, животните, хората от анатомическо и физиологично гледище. Бъдещите учени, обаче, освен това изучаване, те ще отидат по-далеч. Те ще изучат строежа на растенията и животните в математическо и геометрическо отношение, в плоскости и линии, от една страна, и в числа – от друга. Те ще се интересуват да намерят при какви плоскости и линии, при какви числа какви енергии действат. Те няма да се интересуват само от материята на телата, но и от енергията, която действа в тях. Намерено е, че различните елементи внасят различни енергии в организма. Например, златото внася един вид енергия, среброто – друг вид, а желязото – трети вид. Оттук можем да кажем, че хората се различават според различните видове материя и енергия, както и от различното им количество.


Цитат
среброто е в сила да трансформира известни разстройства в човешкия организъм, а златото – да дава направление на човешкия живот.

Цитат
Да кажем, по някой път вие сте в спор, спорите вие кое е по-ценно: среброто ли е по-ценно, или златото е по-ценно. Да допуснем, двама учени хора се спорят. Ако вземете среброто, то има едно свойство, че лекува болезнени състояния. Лекува ги. Ако аз имам някаква болка, ще взема чисто сребро, ще го туря във водата, ще го държа двайсет и четири часа. Ще си вземам по няколко капки от тази вода и веднага неразположението, което имам, ще изчезне. Ако искам да имам някакво разположение, златото носи магнетическа сила, златото дава разположение. Среброто отнема неразположението, среброто се занимава с неразположението на човека. Ако имаш известно неразположение, ти го премахни. Златото ти дава разположение. Ако искаш едно разположение, златото може да ти го даде, но трябва да знаеш как да го вземеш. Как ще извадиш разположението от златото? Аз ви казах как да премахнете неразположението. За да добиете разположението, какво ще направите? Ще ви кажа. Вземете една златна монета, изчистете я хубаво, прекарайте я над големия пръст няколко пъти. Като прекарате златото по пръстите, ще забележите, че се сменя вашето състояние. Вие тия неща ги наричате заблуждения. Онези старите хора винаги носят в кесията си една златна монета. Извади я, погледне я, насърчи се, умът му започне да работи. Направи някаква операция, спечели. Всеки човек, който печели, той е разбрал мисълта.

Цитат
Златото може да лекува неврастения - туря се една златна монета в чиста вода да стои няколко часа. Микроскопически частици от златото ще се разтворят във водата и тя става лековита, ще успокои нервния. Носенето на златни украшения не е без значение.     Ако имаш някаква болка, вземи чисто сребро, тури го във вода да стои 24 часа и от време на време после си пий от тази вода.

# 1
 • София
 • Мнения: 705
Deepinside, ти прилагш ли на практика тези знания? Интересен е личният опит.

# 2
 • Мнения: 694
Тази алхимия не е ли от Петър Дънов?  Laughing
Мисля,че е коректно да посочиш източника на цитираната информация!  bouquet

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 09:43 от Happy2

# 3
 • Тук и Сега
 • Мнения: 2 883
Откъде може да се намери чисто сребро,обаче?

# 4
 • Мнения: 135
Тази алхимия не е ли от Петър Дънов?  Laughing
 

да

чисто сребро и злато на малки кюлчета се продава в офиси на Първа инвестиционна банка, висока проба 999, също монетки.
ако са по малки, е приемливо.

метода е проверен, водата е чудна и действа!


а някой ползвал ли е пералня с наносилвър? (със сребърни частици)

# 5
 • Тук и Сега
 • Мнения: 2 883
а някой ползвал ли е пералня с наносилвър? (със сребърни частици)

Не,но видиях,че ги рекламират.Има и едни перящи топки със сребърни йони,но малко скъпи излизат и са за определен брой пранета.

Цитат
чисто сребро и злато на малки кюлчета се продава в офиси на Първа инвестиционна банка, висока проба 999, също монетки.

Тя не беше ли банката на сикаджийте? newsm78Дали е сигурна тази работа?

# 6
 • Мнения: 135

Тя не беше ли банката на сикаджийте? newsm78Дали е сигурна тази работа?аз съм купувал оттам кюлчета, които са на швейцарската банка UBS, и те са със серификат!

# 7
 • Тук и Сега
 • Мнения: 2 883
Сещам се,че майка ми беше подарила на малкия една сребърна монета(роден е във високосна година).Тя е с нумизматична стойност и имаше сертификат.Обаче съм я оставила в Бг-то.Другия месец ще видя какво пише в сертификата и ще я използвам ако става.
Форума е голямо нещо.
Mерси за идеята.  bouquet

# 8
 • Мнения: 793
Айде сега се запалих да купувам сребърни монети  Simple Smile Предполагам,че водата наистина има по-особени свойства. Някакви ориентировъчни цени за сребърните монети?

# 9
 • Мнения: 135
Айде сега се запалих да купувам сребърни монети  Simple Smile Предполагам,че водата наистина има по-особени свойства. Някакви ориентировъчни цени за сребърните монети?
мисля че имаше немалки за към 40лв.
а 5 грама кюлче беше под 20 лв.

# 10
 • Мнения: 76
Сребърната кана има ли същия ефект?

# 11
 • Мнения: 135
Сребърната кана има ли същия ефект?

wow, това е яка екстра  chef
само да е чисто среброто и да е цялата сребърна, а не само посребрена.
също е хубаво ползването на златни и сребърни прибори(или поне нож)

# 12
 • Пловдив
 • Мнения: 3 350
А дали има значение подсъзнателното желание на хората да носят злато или сребро, по принцип или в определени моменти от живота си, точно в тая връзка - разположение, неразположение?   newsm78
Например при мен - имам златни накити, опитвала съм да го нося, харесват ми, но не се чувствам така "удобно" като със сребърни...усещам че ми влияе...а съм зодия лъв, би трябвало да харесвам злато.  Wink
И за "сребърната" вода - светената вода сребърна вода ли е?

# 13
 • Мнения: 135

И за "сребърната" вода - светената вода сребърна вода ли е?

използва се сребро, но допускам че се прави и нещо като освещаване или молитва, - човек може и сам да си я прави!

# 14
 • Мнения: 76
Като стана дума за молитва, гледали ли сте филма "Великата тайна на водата"? Дали наистина е възможно подобно "домашно освещаване" на водата с мисъл и мантри да има също толкова благотворен ефект?...

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт