Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 май 2008, 08:31 ч.

Пак за свекървата......

 • 1 199
 • 21
 •   1
Отговори
Чудя се от къде ли да започна,защото е доста дълго за разказване.....
Тази жена,само се чуди какво да измисли и да излъже....Преди повече от година,беше решила,че моят мъж спи с моята приятелка ooooh!Незнам какво целеше тогава,но като видя че няма да и се водя по акъла и да вдигам скандали/тя така искаше/ се отказа  и излезе с номера,че аз съм тази дето си мисля,че имат нещо общо....От година някъде мъжа ми не говори с нея,естествено,че има и за какво де...Аз до март незнам колко опита правех за да сме в що годе добри отношения,но тя се държи двулично.....До като пием кафе се подмазва и т.н.,а в момента в които се обърна или не сме покрай нея,тя говори пред хората толкова лоши неща и ни изкарва,най-черните....
Само да поясня,че не живеем заедно,т.е. ние сме на таванската,а тя е в апартамента...От делихме си всички сметки,но единствено тока остаа на едно и тя никога няма пари за ток,но пък има 10-на котки пред блока,които храни всеки ден с риба и салам....Моя мъж преди време се ядоса и започна да и напомня,че е време за тока да се плаща и тя естествено говори пред хората,че я тормозим за пари....Даже ми забрани да и свалям детето,защото в апартамента тя има една котка,но прибира и една от тези пред блока и всеки път като слезем до долу,малкия се прибира на едни големи плюски от бълхи ooooh!
Преди няколко месеца всеха,че ни разбиха гаража,тя знаеше,че е разбит,но не ни каза и дори не ни поздрави...Оказа се,че ми изчезна колелото/беше ново/,въдиците и едни инструменти на мъжа ми....Аз се съмнявах че е тя,но си мълчах и не споделих с мъжа ми....Но след месец както си говорехме нещо и той заяви-тя е разбила гаража,няма кой да е,тя излизаше от там,а не каза,че е разбит,а и как няма да вземат тв-то,а са взели другото,знае се,че тв-то не работи и затова....Преди няколко дни пак започна да пуска в апартамента и в гаража едни нейни приятели и онзи ден излових двама как изнасят от гаража една врата....Естествено сменихме патронника моя мъж и вдигна скандал и сега няма ключ от там...Де факто тя ни краде постоянно....Докато си държахме дрехите/тези които не са за сезона/ долу при нея,тя ровеше в багажа и раздаваше на приятели....Но не стига до тук на писаното има и още....Преди две седмици намерих едно писмо със странен подател и реших да го отворя....Оказа се,че контактува с някаква врачка и най-накрая в писмото пишеше-за това което те интересува,ще са ми нужни снимки и кичури от коса #Crazy ooooh!Показах писмото на мъжа ми и не и го дадох...На другия ден слязохме с него и прибрахме къде що има наши снимки и на детето ooooh!
Сюрприза от вчера е,че аз ходя редовно при един комшия и че ми е любовник....Въпросния комшия е на баща ми на годините и нейните и живее под нея,уважаваме се с хората,малкия израстна във тях и ги приема като баба и дядо,за сметка на нея....Когато чух снощи това от една жена изпаднах в криза,ревах,ревах,а моя мъж само добави-и ако още един път направиш опит да контактуваш с нея,ти обещавм,че ще ти счупя главата....Мъжът ми ме подкрепя,но е много против да имаме каквито и да е контакти с нея.... Свекър ми е в Италия и от както е тръгнал/преди 2 г близо/един път не се е обадил на сина си,да го пита как е...С мъжа ми си мислим,че и пред него кой знае какво е говорила против нас...Аз веднъж му звънях,да видя как е и да чуе детето,а тя след месец ми вдигна скандал с думите-с какво право аз му звъня....Жал ми е и за него,защото е разбран човек и ако беше тук вероятно щеше да помага за детето в гледане.....Но тя го изпрати и само му звъни за пари,даже му казва,да не е посмял да се прибира.....Долу всяка вече прави сбирки и си води любовниците,храни си котките и не я интересува нищо....
Е къже те ми,как се постъпва с такова животно ooooh!Нямам нерви да я търпя повече,та тя премина всякакви граници....Нарочно пиша като анонимна....


п.п.извинявам се,че така объркано пиша,но хем бързам за работа,хем нерви ме тресат.....

# 1
 • Мнения: 1 568
Не те четох цялата,но оттук -оттам все едно за моето "мами" си писала  Joy

Пусни я по-наклона бе мила,защо се юркате с тия свекърви,всеки да си живее и да прави каквото си иска!!Ако мъжът ти е свестен и си я знае,какво се ядосваш!!! Имам-кажи и то не един,аре пукай се!!! Бъди със самочувствие и не и показвай,че те изкарва от равновесие,гледай си живота!!! След 10 години ще те е яд,че си си пилила нервите за това!!! Peace

# 2
 • Мнения: 395
Ако имате възможност, веднага се изнасяйте. По-добре по квартири и да плащате наем, отколкото да търпите това. Година и половина живяхме при свеки, макар и на отделни етажи, долу-горе подобно беше положението.Щом и мъжът ти не може да се разбере с нея, дето й е син, какво остава за теб. По-надалеко, да са ви мирни главите.

# 3
Мъжат ми е твърдо против да се изнесем,даже така като гледам само чака баща си да се прибере/уж щял да си идва есента/и да се разбират,да си лови багажа и да ходи при майка си.....Тя против всеки говори и против бабата и дядото на мъжа ми/онези хора се поболяха от нея/....Баба му каза,ако трябва ще му прехвърлят апартамента и госпожата нека си води приятелите при майка си..... ooooh!Все съм си мислила,че е идиот,но пък тя вече прекалява от всякъде....Взе и раздаде багажа на свекърми преди седмица и колелото му-все едно е умрял/да не дава господ/...Лела ми/на моя мъж леля му/,категорично ми каза,да не общуваме...навремето е звъняла посред нощите на децата и и е казвала,че тя си има любовници ooooh!

# 4
 • Мнения: 395
Е, ти до есента съвсем ще луднеш, бе жена. Ами ако не се изнесе тя, как ще я изгоните, не ми е много ясно...От друга страна, нея не можете да я промените, тя е сигурно на около 60 год., така че ще си продължи с нейните изпълнения, пък вие...не ми се мисли даже.

# 5
 • Мнения: 2 556
Искам да споделя, че откакто чета темите за свекърви, вече развих непоносимост от оплакванията от тях и не съчувствам на нито една жена, оплакваща се от свекърва. Почти във всички случаи конфликтите се виждат от самолет, но снахата продължава да пребивава или направо у свекърва си, или някъде наблизо - в случая таванската стая. За мен това означава, че човек все пак предпочита скандали и караници, вместо да плаща наем и да си живее живота. Извинете ме, но на такива хора не мога да съчувствам, наистина сами са си виновни според мен.

Никой не може да ме убеди, че ако се живее далече от свкървата, проблемите биха останали същите.

Формулата на успеха е да се изнесе човек далеч от роднините, всеки който опява колко му е тежко, но живее близо до тях, заслужава съдбата си.

# 6
 • Мнения: 1 568
Искам да споделя, че откакто чета темите за свекърви, вече развих непоносимост от оплакванията от тях и не съчувствам на нито една жена, оплакваща се от свекърва. Почти във всички случаи конфликтите се виждат от самолет, но снахата продължава да пребивава или направо у свекърва си, или някъде наблизо - в случая таванската стая. За мен това означава, че човек все пак предпочита скандали и караници, вместо да плаща наем и да си живее живота. Извинете ме, но на такива хора не мога да съчувствам, наистина сами са си виновни според мен.

Никой не може да ме убеди, че ако се живее далече от свкървата, проблемите биха останали същите.

Формулата на успеха е да се изнесе човек далеч от роднините, всеки който опява колко му е тежко, но живее близо до тях, заслужава съдбата си.


На същото мнение съм,само че тук проблемът опира и до мъжът!И той трябва да го мисли това и да ни подкрепя!!!Ето моят не мислеше така и аз бях длъжна да се примиря:-тя като е луда,ти не си ......-така ми казваше и си седяхме заедно!!!
Да но аз "полудях" след 10 години и вече не го "бръсна" за слива!

# 7
 • Мнения: 2 556
Права си, така е, нормално е мъжът да се съобрази с желанието на жена си, а не с това на майка си.

# 8
 • Мнения: 272
Да, наистина прави много "бели" свекървата, но да ти кажа благородно ти завиждам,че мъжа ти изцяло е на твоя страна и те подкрепя.
Мисля двамата заедно бихте се справили с проблемното и поведение.

# 9
Жилището не е на свекърва ми!Все още е половината на дядото и половината на свекър ми...нарочно стареца навремето не е прехвърлил целия апартамент,тъй като тя до сега щеше да го продаде....Мъжът ми си е сам и заради това отказва да се махнем,а и старите не дават....искат да прехвърлят половинката и като дойде свекър ми да се разберат или да си ходи при майка си или да се качи тя тук,пък нека прави квото си иска....

# 10
 • Мнения: 2 556
Няма значение, че не е нейно, щом й е на една крачка разстояние. Факт е, че ще ви тормози постоянно, докато сте наблизо.

# 11
 • без обхват
 • Мнения: 5 746
Ужасно просташка история.

# 12
 • Бургас
 • Мнения: 880
Така като чета си мисля че тази жена има нужда от лекар и от някакви силни лекарства.

# 13
Така като чета си мисля че тази жена има нужда от лекар и от някакви силни лекарства.

...то аз със сигурност имам нужда вече от лекарства...
Историята е просташка,но това е самата истина.....Имаше една приказка-отговори на простака с мълчание,ама все да и мълча ли ooooh!

# 14
 • Мнения: 2 556
Ако искаш - мълчи. Ако искаш - разправяй се. Резултата ще е един и същ каквото и да правиш - ще си съсипеш нервите. Гарантирам ти го.

Единственят вариант е да се преместите, щом не сте склонни да го направите, никакъв начин за оправяне на положението няма.

Редакция на ключовите думи на тема

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт