Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 17 отговора

Sofia

Мнения: 6 210
Ето това http://images25.snimka.bg/005853613.jpg
Китайска подправка е, но нито знам как се казва, нито как се готви. Единственото, което разбрах, че е много полезна и вкусна
Цитирай

Бургас

Мнения: 249
На мен ми прилича на рукола.Ако е това най-добре става на салата.
Цитирай

UK, Harlow/София

Мнения: 7 670


 И аз мисля, че е рукола.
Цитирай

Sofia

Мнения: 6 210
ок, ама руколата готви ли се на супа, защото ми казаха , че се слага на супи  Embarassed
Цитирай

Бургас

Мнения: 249
За супи не знам.Както казах яла съм го само на салата и в Италия в/у пица,но пак беше суров.Има много специфичен вкус.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 764
И аз съм го яла в Италия, но в салата. Мислех си, че са листа и стебла от глухарчета, добре, че ме светнахте какво е...  Laughing
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 318
това не е рукола  Naughty

руколата не изглежда така, има по-малко зеленинка.
руколата е това, което Биляна е показала.

това се вика Shungiku  Laughing, ако искаш ще ти дам и името на латински.
това е вид хризантема Smile

Shungiku has a mild aroma with a hint of flavor of chrysanthemum, making it a perfect addition to salad mixes and dips. Its leaves and stems are used for flavoring soup and stir-fry such as sukiyaki, ohitashi, yosenabe, and shabu-shabu. When buying shungiku, choose green bunches that have thin stems. Avoid overcooking as it will easily lose its structure. Shungiku is a very useful source of vitamin C, carotene, calcium and iron. To store, seal in a plastic bag and chill up to 5 days.



да кажеш после какъв вкус е имала супата   Hug
Цитирай

Sofia

Мнения: 6 210
Точно такова ми казаха, но не го запомних, едната китайка даже ми каза на развален български "като маргаритки, цвете"
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 318
Точно такова ми казаха, но не го запомних, едната китайка даже ми каза на развален български "като маргаритки, цвете"

айде честито, да разказваш после какво е било на вкус Party
аз не съм го яла.
аз чакам да ми порастне пак чоя и да почна да го готвя Cool
Цитирай

Sofia

Мнения: 6 210
 asyalein , благодаря ти
Ще го опитам довечера, може и да ми хареса това шунгику. По- късно ще ви пиша какво е
Цитирай

IT

Мнения: 187
и за мен това е рукола  тук  го слагат  на салата с марули и върху пиците както написаха момичетата по горе аз също го ползвам почти винаги има много хубав вкус според мен малко спецефичен ,но не е натрапчив
Цитирай


Мнения: 8 603


Различни са. Може би на пръв поглед имат нещо общо, но..........

това не е рукола  Naughty

руколата не изглежда така, има по-малко зеленинка.
руколата е това, което Биляна е показала.

това се вика Shungiku  Laughing, ако искаш ще ти дам и името на латински.
това е вид хризантема Smile

Цитирай

София

Мнения: 1 035
таман да кажа, че прилича на листа от хризантема.
че не е рукола, е ясно  35
пък тя asyalein писала с подробности Cool
Цитирай

София/Света на Диска

Мнения: 3 831
За супи не знам.Както казах яла съм го само на салата и в Италия в/у пица,но пак беше суров.Има много специфичен вкус.

И аз така. Peace



Различни са. Може би на пръв поглед имат нещо общо, но..........

това не е рукола  Naughty

руколата не изглежда така, има по-малко зеленинка.
руколата е това, което Биляна е показала.

това се вика Shungiku  Laughing, ако искаш ще ти дам и името на латински.
това е вид хризантема Smile


Точно така е Peace
Цитирай

IT

Мнения: 187
това не е рукола  Naughty

руколата не изглежда така, има по-малко зеленинка.
руколата е това, което Биляна е показала.

това се вика Shungiku  Laughing, ако искаш ще ти дам и името на латински.
това е вид хризантема Smile

Shungiku has a mild aroma with a hint of flavor of chrysanthemum, making it a perfect addition to salad mixes and dips. Its leaves and stems are used for flavoring soup and stir-fry such as sukiyaki, ohitashi, yosenabe, and shabu-shabu. When buying shungiku, choose green bunches that have thin stems. Avoid overcooking as it will easily lose its structure. Shungiku is a very useful source of vitamin C, carotene, calcium and iron. To store, seal in a plastic bag and chill up to 5 days. Peace



да кажеш после какъв вкус е имала супата   Hug
Peace Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 17 отговора