Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 15 май 2008, 16:23 ч.

Панировка с корн флейкс - къде сбърках?

  • 10 162
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 700
Та ето какво направих:
Сварени пилешки гърди на по-широчък жулиен, топя последователно в яйце - брашно - яйце - натрошен корн флейкс.
Резултатът - вкусен и краткотраен, но не съм доволна, защото много малка част от флейкса се полепи.
В проба - грешка тествах само яйце и корн флейкс, но беше даже по-малко.
По-голям успех постигнах като вече сложеното в мазнинанта месце поръсвах със смес от яйце и корн-флейкс, тогава лепеше добре, но сигурно има някакъв чалъм, който не съм догодила.

Какъв? newsm78

# 1
  • Мнения: 2 549
Поне при мен, когато корнфелйкса е на едри парчета - не полепва добре.
Обаче, когато съм го наситнила добре, полепва без проблем.

# 2
  • София
  • Мнения: 700
Да и аз това го установих, но колко ситен да е? newsm78
Аз просто го натроших в шепи. Да пробвам да го начукам.
Наточила съм се на топено сирене панирано с корн флейкс и ми се ще този път да стане по-хрупкаво Rolling Eyes

# 3
  • Мнения: 2 549
начукай го, но не е нужно да става на брашно...просто по-ситни парченца

# 4
  • София
  • Мнения: 4 677
Аз си смелвам в блендера . Не като брашно , но на ситничко .
Панирам си даже топено и синъо сирене .
Винаги ги потапям само в яйце и после в корнфлейкс .

# 5
  • Мнения: 13 900
За пиле те съветвам да не го вариш предварително, освен ако не е домашно.
Панировката - брашно, яйце, корнфлейкс.

# 6
  • Мнения: 5 601
Панировката е напълно достатъчна да бъде само яйце и натрошен корнфлейкс.
Когато се овалва продукта в него за паниране - било сирене, било меса, винаги се овалва и притиска хубаво с ръце по панираното парче.

Гарантирам, че така не пада  Grinning

# 7
  • у дома
  • Мнения: 2 606
Аз си смелвам в блендера . Не като брашно , но на ситничко .
.......................................................
Винаги ги потапям само в яйце и после в корнфлейкс .

Аз панирам точно така и не варя предварително месото. Peace

# 8
  • София
  • Мнения: 700
Мерси на всички  Hug

И все пак съм разочарована, защото в нашата кръчма флейкса е цял Rolling Eyes и са едни такива хрупкаво-рошави Peace

А някой правил ли го е във фурна, че това пържене хич не ми е по вкуса?
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/232683

# 9
  • Мнения: 2 549
аз предимно на фурна правя пилешките филенца с корнфлейкс
но тогава освен с яйце и корнфлейкс, мажа и с майонеза
яйце-майонеза-корфлейкс, стават страшно вкусни

# 10
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
аз предимно на фурна правя пилешките филенца с корнфлейкс
но тогава освен с яйце и корнфлейкс, мажа и с майонеза
яйце-майонеза-корфлейкс, стават страшно вкусни
Това ще го пробвам!  Peace

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт