Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 700
Та ето какво направих:
Сварени пилешки гърди на по-широчък жулиен, топя последователно в яйце - брашно - яйце - натрошен корн флейкс.
Резултатът - вкусен и краткотраен, но не съм доволна, защото много малка част от флейкса се полепи.
В проба - грешка тествах само яйце и корн флейкс, но беше даже по-малко.
По-голям успех постигнах като вече сложеното в мазнинанта месце поръсвах със смес от яйце и корн-флейкс, тогава лепеше добре, но сигурно има някакъв чалъм, който не съм догодила.

Какъв? newsm78
Цитирай


Мнения: 2 546
Поне при мен, когато корнфелйкса е на едри парчета - не полепва добре.
Обаче, когато съм го наситнила добре, полепва без проблем.
Цитирай

София

Мнения: 700
Да и аз това го установих, но колко ситен да е? newsm78
Аз просто го натроших в шепи. Да пробвам да го начукам.
Наточила съм се на топено сирене панирано с корн флейкс и ми се ще този път да стане по-хрупкаво Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 2 546
начукай го, но не е нужно да става на брашно...просто по-ситни парченца
Цитирай

София

Мнения: 4 676
Аз си смелвам в блендера . Не като брашно , но на ситничко .
Панирам си даже топено и синъо сирене .
Винаги ги потапям само в яйце и после в корнфлейкс .
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 503
За пиле те съветвам да не го вариш предварително, освен ако не е домашно.
Панировката - брашно, яйце, корнфлейкс.
Цитирай


Мнения: 4 748
Панировката е напълно достатъчна да бъде само яйце и натрошен корнфлейкс.
Когато се овалва продукта в него за паниране - било сирене, било меса, винаги се овалва и притиска хубаво с ръце по панираното парче.

Гарантирам, че така не пада  Very Happy
Цитирай

у дома

Мнения: 2 605
Аз си смелвам в блендера . Не като брашно , но на ситничко .
.......................................................
Винаги ги потапям само в яйце и после в корнфлейкс .

Аз панирам точно така и не варя предварително месото. Peace
Цитирай

София

Мнения: 700
Мерси на всички  Hug

И все пак съм разочарована, защото в нашата кръчма флейкса е цял Rolling Eyes и са едни такива хрупкаво-рошави Peace

А някой правил ли го е във фурна, че това пържене хич не ми е по вкуса?
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/232683
Цитирай


Мнения: 2 546
аз предимно на фурна правя пилешките филенца с корнфлейкс
но тогава освен с яйце и корнфлейкс, мажа и с майонеза
яйце-майонеза-корфлейкс, стават страшно вкусни
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
аз предимно на фурна правя пилешките филенца с корнфлейкс
но тогава освен с яйце и корнфлейкс, мажа и с майонеза
яйце-майонеза-корфлейкс, стават страшно вкусни
Това ще го пробвам!  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.