Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • София :(
  • Мнения: 71
Мамии помагайте с идеи! Някоя от вас може ли да даде инфо за работещи детски градини през лятото! Частната е идея в краен случай при избор на др. алтернатива. Вчера се бяхме събрали няколко майки с децата в градинката и всчка се оплака от няколко месечната почивка в яслата или градината, която посещават нашите деца! Какво правим? Sad Помагайте!

# 1
  • Мнения: 18 803
Ами подаваме молба за сборна група или за посещение на градината през лятото, а не пишем по форуми... ето, чети

" Новини и съобщения

22.04.08 Дежурни детски градини при ремонти
Във връзка с подобряване на материалната база в детските градини предстои извършването на основни ремонти в по-голямата част от тях. В сайта на информационната система, в линк „Ремонти и нови места” родителите могат да се запознаят с конкретните детски градини, в които ще се извършват ремонтите.

С цел осигуряване възможност на жителите на София да ползват услугите на детските заведения, Ви уведомяваме:

1. Директорите на детските градини в срок до 15 .05.2008 г. ще извършат проучване за броя на децата, които ще посещават детска градина през летните месеци – юни, юли и август.

2. Там където ще се извършват основни ремонти детските градини ще преустановят работа. Районната администрация, съвместно с директорите ще определят дежурни детски градини, за които ще бъдете информирани своевременно. Ако няма основен ремонт и броят на децата е значително намалял, детската градина ще работи със сборни групи.

3. За да може детето да посещава дежурна детска градина, е необходимо родителят да подаде заявление при директора на детската градина, която то посещава целогодишно. За улеснение на родителите пренасочването на децата ще се извърши по служебен начин между директорите на детските градини. "
 
Общината твърди, че ще има пари за заместници, и че ще се затварят само тези градини, които ще се ремонтират, а другите би трябвало да работят, ако има желаещи деца
Заявете, че желаете сборна

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 525
Ами подаваме молба за сборна група или за посещение на градината през лятото, а не пишем по форуми...

Идеята на форумите е за взаимопомощ. Не виждам нищо лошо в питането, не й се карай  Wink

# 3
  • София :(
  • Мнения: 71
Взаимопомощ... и аз така си мислех...явно бързаме да се критикуваме. Емпатия му се казва! Да можеш да се поставиш от др страна, да съпреживяваш! Проблемът с летните почивки в детските и яслите, НЕ Е САМО МОЙ! С тази тема смятам, че ще помогна и на др мами! Това е! Моят син е 1-ва група...аз нямам опит и представа от тези неща! И затова питам! Никого не задължавам да пише! За съжаление не мога и да спра постове с критика и ирония! Жалко е!

# 4
  • Мнения: 18 803
Във всяка втора тема съм писала за летните отпуски.Не съм искала да се заяждам, но някои мами повдигаха въпроса за отпуските още около нова година, но тогава никой не се вълнуваше, а сега ще се нароят поне 10 теми за тях...ама ще е малко "след дъжд качулка"

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт