Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 46 отговора

София

Мнения: 3 094
След като днес готвихте с мен 3 часа в темата за 30-минутните манджи, ми хрумна да отворя тема, в която можем да разменяме съвети, докато готвим. Тоест, споделям аз, че къкри заек с картофи и лук. Чете Джули (например), която добавя и нещо, за което аз не бих се сетила (щот не ми идва отръки готварството или защото не ми е хрумвало), споделя и аз светкавично го прилагам... Е, ако се е включила овреме, де. Но може да се получи интересно и полезно, и различно от размяната на стандартни рецепти...
Неудобство остава, че ще се включват само наличните дами, които четат в момента, но все е нещо... Не знам само дали не дублирам готварския?...

Как ви се струва?
(мен утре не ме чакайте - аз по веднъж седмично мога да се включвам в тази тема! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но бих я следила с много интерес)
Цитирай

София

Мнения: 6 036
Е след като съм спомената не мога да не се запиша Very Happy Добра е идеята, но трябва и Виви да подкрепи  Peace
Цитирай

в очите на двама мъже

Мнения: 1 367
Интересно хрумване.Може ли да съм само консуматор на добри идеи,тъй като съм пълна трагедия в кухнята?Embarassed При мен все нещо е кипнало,загоряло,безсолно,пресолено.....
Цитирай

София

Мнения: 11 060
Добра е идеята, но трябва и Виви да подкрепи  Peace

Подкрепям всичко, което може да направи една майка по-по-най (а готвещата майка е по-по-най, както знаем Laughing ).
Имам сериозно опасение, обаче, че детето на стараещата се да стане по-по-най майка, всъщност ще трябва да свикне с вкуса на позагорели манджи, защото тя-седяща пред компютъра и чакаща светкавични съвети- редовно ще забравя да ги поразбърква. Нооооо, това са си мои опасения и изобщо не е сигурно, че ще стане точно така.
Имам и опасения, че тази тема ще потъне от само себе си и няма да се радва на дълъг и щастлив живот, но коя съм аз, че да претендирам за проницателност и способност да виждам бъдещето?  Very Happy
Цитирай


Мнения: 4 112
 Very Happy
Аз изябгвам да сядам на компютъра докато готвя, най-много ако нещо се пече и задушава дълго време. Но ще ми е интересна темата, запис демек.  Mr. Green
Цитирай


Мнения: 2 131
В момента нищо не готвя, днес синът ми ще има удоволствието да хапне, сготвено от Ганчев. Но се записвам да следя темата  Very Happy. Щото съм от готвещите майки /въх, че тъпо прозвуча  Mr. Green/. Исках да кажа, че синът ми яде буламачите и засега поне не протестира.  Mr. Green
Цитирай

Portsmouth

Мнения: 720
темата е страхотна - ами лука следващия път може да го заместиш с праз и да използваш бульона , в който си варила заешкото за задушаване на картофиге и праза , а ако детето го обича по сладко малко тиква или сладък картоф , сушени кайсии/ много богат източник на желязо и спомагт за усвояването му / са добре дошли , ясието не става сладко просто лек вкус и се приема с по - голяма охота от децата , а и е полезно.Успех!
Цитирай

София

Мнения: 4 371
 Peace
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 6 318
Много интересна тема Peace
Цитирай

София

Мнения: 3 094
темата е страхотна - ами лука следващия път може да го заместиш с праз и да използваш бульона , в който си варила заешкото за задушаване на картофиге и праза , а ако детето го обича по сладко малко тиква или сладък картоф , сушени кайсии/ много богат източник на желязо и спомагт за усвояването му / са добре дошли , ясието не става сладко просто лек вкус и се приема с по - голяма охота от децата , а и е полезно.Успех!

За това говорех! Много съм благодаря!  Hug
Ама... кайсиите кво? Да ги пасирам директно или да ги задуша с праза и картофите?  newsm78 Поясни, моля те, че идеята ми допадна!   bouquet
Цитирай


Мнения: 6 328
Ивонска,за кайсиите мисля,че е по-добре да се задушат и после леко да се намачкат с вилица  Peace
Цитирай

София

Мнения: 203
Запис и от мен. Може би е лудост, но обичам да готвя. Така, че ще се радвам да помогна  Peace
Цитирай

Bahrain

Мнения: 569
  Запис и от мен...  Обожавам да готвя, но за съжаление най-голямата ми муза, напоследък не проявява никакъв интерес към творенията ми Crying or Very sad До 1-годинка бяхме изцяло на пюрета , от скоро започна да похапва готвено , но радостта ми не трая дълго и отново се храним доста трудно, държи храната в устата по половин минута... Така че ще се включвам както с идеи така и с надежда за някой джокер за злояди маймунки като моя Mr. Green
« Последна редакция: чт, 22 май 2008, 23:52 от Dina767 »
Цитирай


Мнения: 6 328
Dina767,и моята муза е в подобен период.  Wink Отказва почти всичко готвено-попари ,манджи,каши...Ако успея да му сложа 4-5 лъжички и това е.Компенсирам с плодове и мляко и се майтапя,че е на млечно-плодова диета.Определено го отдавам на зъбки и рязко затоплящото се време.  Peace
Цитирай

Bahrain

Мнения: 569
Dina767,и моята муза е в подобен период.  Wink Отказва почти всичко готвено-попари ,манджи,каши...Ако успея да му сложа 4-5 лъжички и това е.Компенсирам с плодове и мляко и се майтапя,че е на млечно-плодова диета.Определено го отдавам на зъбки и рязко затоплящото се време.  Peace
LaughingМоже и това да са причините-и на нас ни пробива поредното зъбче, но и преди зъбчетата пак бяхме така , тъй че... Thinking Ама и аз не се отказвам да готвя - утре сме на филе от риба хек , с картоф , морков, целина, магданози малко зехтин ...и ако някой добави още нещо Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 46 отговора