Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

IT

Мнения: 187
яйца
гъби
праз
масло
кашкавал
сол
 в тиган слагам маслото на слаб огън добавям нарязаната праза на колелца и малко вода и оставям да се позадуши след това добавям гъбите и увеличавам котлона отделно разбивам яйцата с кашкавала ,солта и когато гъбите са изпържени слагам яйцата като се запече от едната страна обръщам омлета.
става много вкусно и бързо  Peace
 Peace
« Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 04:45 от madagascar »
Цитирай


Мнения: 2 379
Благодаря Мадагаскар,
Вече само като видя, че си пуснала нещо, знам че трябва да се види newsm10

На мен идейката ми допада, още повече че съм се чудела някой път какво да го правя останало парче праз, покрай някоя картофена салата и таз твоя рецепта ми е вече кипната в майндата  newsm62
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Охааааа,вкусноооооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Цитирай

IT

Мнения: 187
Благодаря Мадагаскар,
Вече само като видя, че си пуснала нещо, знам че трябва да се види newsm10
Blush Blush Hug

На мен идейката ми допада, още повече че съм се чудела някой път какво да го правя останало парче праз, покрай някоя картофена салата и таз твоя рецепта ми е вече кипната в майндата  newsm62
ето така ще я употребиш останалата праз и без гъби става и колбас може да сложиш каквото ти душа даде  35 35
Охааааа,вкусноооооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
  Peace  bouquet Peace
Цитирай


Мнения: 3 332
Супер идея си дала madagascar. Правила съм омлет с праз, но не и с гъби. Браво, поздравления   Hug  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.