Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 17
Момичета моля, ви помогнете ми с разчитането на резултатите от хормоналните ми изследвания!!!
3 ден от цикъла:
                                                                                   референтни стойности:
TSH - 1.84mlU/l                                                           TSH              0.35-5.00                                                   
Prolactin - 430.04 IU/l                                                 prolaktin Ж  59.0-619.0
LH - 13.57 IU/I                                                            LH фол.       1.9-12.5               
FSH - 5.02 IU/I                                                            FSH фол.     2.5-10.2
Estradiol - 254.61 pmol?l                                            Estrodiol      40-606                             
Testosteron - 2.06 nmol/l                                           Testosteron 0.98-38.5
DHEA-S - 10.77 Mmol/l                                                DHEA-S        2.68-11.0

16 ден от цикъла

LH - 19.15 IU/l                                                            LH овул.      8.7-76.3
FSH - 4.09 IU/l                                                            FSH  овул.   3.4-33.4
Estradiol - 308.2 pmol/l                                          Estradiol овул. 536-193

Моля Ви ако можете разчетете ми ги защото имам още 1 изследване на 23-25 ден и чак тогава ще ходя при доки а искам да знам ако има нещо.
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ  Hug Hug Hug
« Последна редакция: пт, 30 май 2008, 14:10 от Tamara »
Цитирай

Бургас

Мнения: 356
здравей,Tamara!
напиши си и референтните стойности!
на пръв поглед LH - 13.57 IU/I е високо сравнение с FSH!съотношението трябва да бъде 1:1,но...се надявам да се включат и други момичета !

по принцип аз съм с високо FSH
« Последна редакция: чт, 29 май 2008, 20:17 от dar4e1 »
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Напиши реф. стойности.
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 244
LH наистина е завишено и съотношението LH:FSH  не е много добро както е казала Дарче  , преглеждали ли са те в първите дни от цикъла . DHEA-S също е завишено , въпреки че е в референтните граници . Останалите са добре .
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.