Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 30 май 2008, 14:39 ч.
  • Преглеждания  1 027  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Бургас
  • Мнения: 3 621
Реших да ви предложа рецепта за едни много вкусни пържоли:
пържоли от свински бут се овкусяват по желание и се нареждат в тава , поръсват се обилно със натрошено сирене, отгоре се нарежда червен пипер /печен и обелен / , отгоре се залива с консервирани домати. слага се и една ч. чаша вода /ако ви е много голяма тавата 2/ завива се с фолио и се пече около час и 15 минути във силно загрята фурна, след това махате фолиото за да се запече
Става много вкусно

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Звучи добре. Единственото, което леко ме притеснява е сиренето - при печене и запичане, то става твърдо и почернява, даже след това леко нагарча. Ако е пушено - ок е, ама бяло? Става ли меко, да не е загоряло?  Thinking

# 2
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Нали го покрива с чушки отгоре (аз така викам на пипера, за мен пипер е друго) и го полива с дом. сос и вода. Няма как да загори, според мен се разтапя.
Предполагам, че е много вкусно. В най-скоро време ще го пробвам, благодаря за рецептата.

# 3
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
А, да, чушки, разбрах. Ок, мерси, ще пробвам и аз  Hug

# 4
  • София
  • Мнения: 10 856
Да, и на мен ми звучи много приятно, а е и различно. И аз ще го приготвя също.  Peace

# 5
  • Пловдив
  • Мнения: 844
Скоро правих гювечета със същата комбинация - свинско, сирене и червени чушки. Страшно вкусно се получи, така че и пържолките ще са супер  Peace
А, забравих, че и гъби сложих - на пържолите също ще вървят.

# 6
  • Бургас
  • Мнения: 3 621
Звучи добре. Единственото, което леко ме притеснява е сиренето - при печене и запичане, то става твърдо и почернява, даже след това леко нагарча. Ако е пушено - ок е, ама бяло? Става ли меко, да не е загоряло?  Thinking

сиренето остава под червения пипер и доматите и придава много приятен вкус на месото

# 7
  • София
  • Мнения: 3 541
За такава комбинация нямаше да с есетя никога, но със сигурност ще я приготвя и ще докладвам Hug

# 8
  • Torrevieja,España
  • Мнения: 1 505
Да наистина комбинацията е малко странна,но всеки един от продуктите поотделно е страхотно вкусен и предполагам като са заедно ще е едно разкошно ястие.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт