Знам, че звучи шашаво. Но изпратих дъщеря си при баба и във Враца до 13 юни, и напук на всички очаквания, в квартала няма свободно играещи по улиците деца. Досега не се беше случвало, имаше поне деца от блока на близка възраст, а сега и тях ги няма. Вече две вечери дъщеря ми плаче по телефона... след дълго скитосване на никой не били попаднали. Направо паднах. Живеят в Квартал 72 - Панелните. В момента ходи насам-натам с баба си, и се оглежда за деца - малък ужас. Не съм вярвала, че ще стигна дотам -  да търся приятелчета на децата си. всъщност тя контакта може да си го направи, просто трябва да има с кого...

Моля ви, ако има мераклии за съвместна игра, да ми пишат и да дадат някой телефон! Пък после децата ще намерят общ език (или пък не:)

И друго - ако може да кажете къде се събират да играят повече деца, или къде ходят да спортуват или танцуват - също ще съм благодарна! Макар че този вид занимания бяха планирани за остатъка от ваканцията - когато ще си е във Варна и няма да има кой да е по цял ден с нея... пък и тук лятото се поизпразва - децата са или на занималня или лагери, или при бабите си.