Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 656
Запържваме предварителни измитите и леко подсушени дробчета.Добавяме лук,2-3 пиперки,200 гр. сурови гъбки,едно доматче.Оставяте го да се изпари водичката и леко да се запържи.Като подправки аз лично добавям сол,черен пипер и чубрица.
Става много бързо и вкусно.

Правила съм го и със кашкавал като леко го запичам на фурната.Както и със "заливка" от картофено пюре и кашкавал!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=21776&photo=268
Цитирай

Габрово

Мнения: 3 036
Много вкусно изглеждат.
Аз ги правя по подобен начин,но досега не съм им слагала чушки.
Ще пробвам и с тях.
А вместо кашкавал пък съм слагала топено сирене.
И освен  вода половин чаша бира.
Обичам дробчетата с много лук и следващия път ще пробвам твоята рецепта.  Peace
Цитирай


Мнения: 3 330
Яла съм подобни, само че а фурна с кашкавалче отгоре. Стават божествени. Не съм ги приготвяла лично. На кръчма съм ги хапвала, казва се пилешка дроб кавърма- говоря за тези с кашкавала. Лука е сигурно 2 глави, но имат удивителен аромат и страхотен вкус. Опитайте ги, няма да сгрешите, даже онзи ден ядох.
sneji_  браво за страхотната рецепта
  bouquet Hug
Цитирай

София

Мнения: 10 654
До сега не съм се сещала да слагам чушки и кашкавал на дробчета. Следващият път ще опитам  Peace
Цитирай


Мнения: 4 358
Аз чушки си слагам - така ги правя дробчетата по селски.Само кашкавал не ми беше хрумвало.
sneji_ - много апетитни твоите дробчета на снимката.Браво Peace
Цитирай

Sofia

Мнения: 575
Ох Sneji, пак ни изненада с нещо бързо и вкусно.Ще се прави, няма как. Зариби ме!
Цитирай

София

Мнения: 1 072
Искам да допълня,че вместо пресни чушки може да се сложат изсушени и едно сухо люто чушле,на село ги правят така с малко джоджен,копър и накрая магданоз. Преди да се запържат дробчетата се възваряват колкото да си променят цвета.


 Моят мъж зиме ги сварява и после запържва праз лук с червен пипер и брашно,прибавя вода  и дробчетата и стават със сос,че ние сме си бая народ в къщи...Подправя с чубрица,джоджен и сол.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.