Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 982
В тиган с малко олио се задушава лук до омекване,сипва се вода(аз слагам около 2 купички от тия глинените гювечета,защото я правя за нас двамата) и слагам 1 зеленчуков булоьн и оставям малко да поври,ама съвсем малко.После изсипвам течността в същите глинени гювечета,препичам две филии хляб и захлупвам с тях гювечетата,настъргвам малко кашкавал отгоре им и ги слагам да се запекат леко във фурната.
Това е,дано да ви хареса Hug
Цитирай

София

Мнения: 750
Рецептата е чудесна! Благодаря!

Лучената супа по приницп е родом от Франция, до колкото знам. Аз лично я обожавам, а отскоро започнахи  да я приготвям. Ето тук се нищеше темата за лучената супа и въпреки спора има ценни рецепти!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.