Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 юни 2005, 14:59 ч.
  • Преглеждания  3 263  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 983
В тиган с малко олио се задушава лук до омекване,сипва се вода(аз слагам около 2 купички от тия глинените гювечета,защото я правя за нас двамата) и слагам 1 зеленчуков булоьн и оставям малко да поври,ама съвсем малко.После изсипвам течността в същите глинени гювечета,препичам две филии хляб и захлупвам с тях гювечетата,настъргвам малко кашкавал отгоре им и ги слагам да се запекат леко във фурната.
Това е,дано да ви хареса Hug

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 750
Рецептата е чудесна! Благодаря!

Лучената супа по приницп е родом от Франция, до колкото знам. Аз лично я обожавам, а отскоро започнахи  да я приготвям. Ето тук се нищеше темата за лучената супа и въпреки спора има ценни рецепти!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт