Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • там някъде
 • Мнения: 320
Моят син ми каза, че на предстоящото тържество послучай завършването на четвърти клас щели да зададът този въпрос на родителите  Shocked , което на мен ми се вижда меко казано странно. Та вие какво ще кажете какво открихте?  Thinking

Моля да ме извините ако темата не е за тук, но ми се стори най-подходящо.  Rolling Eyes

# 1
 • Мнения: 14 965
Открих, че образователната система на България е тотално съсипана. И всяка следваща учебна година доказва това ми откритие по все по-неприятен начин.

# 2
 • Мнения: 715
Когато синът ми тръгна на у-ще разбрах,че може да рисува мн.хубаво.За жалост обаче не можа да развие този талант,понеже живеем в малък град и възможностите са мн.ограничени.

# 3
 • Мнения: 13
Открих, че образователната система на България е тотално съсипана. И всяка следваща учебна година доказва това ми откритие по все по-неприятен начин.

smile3521 smile3521 newsm45
За огромно съжаление точно това открих и аз!

# 4
 • Мнения: 2 805
За огромно съжаление видях в какво се е превърнало училището, като институция. Просто съм потресена от атмосферата, за учебниците без коментар на какъв език са писани и що за система на обучение. Нямам думи за поведението на по-големите деца. Децата ни тръгнаха първи клас с любов и настроение. Още в началото на срока имаше разклатени зъбки, счупени очила, пукнати глави. Просто преди не беше така!!!

# 5
 • София
 • Мнения: 1 608
Аз открих, че въпреки всичко в училище има останали и невероятни хора - учители/визирам класната на сина си/.
А в личен план, че вложеното в първите седем години на моят син дава резултат.

# 6
 • София
 • Мнения: 875
Открих, че е готов да премине направо в 3-ти клас  Laughing Добре, че беше руския език, та да има с какво да се занимава....Усъмних се в полезността на предварителната подготовка - четене, писане, смятане и т.н., може да изиграе много лоша шега и детето да стартира в училище с неправилна преценка за натоварване. 

# 7
 • Мнения: 16 118
Открих, че и за моето дете училището може да е удоволствие /за мен в по- голямата му част също беше такова/.
Открих една добра класна и един директор на място.
Открих, че той може да се справя сам с редица неща, за които смятах ,че му е рано и че трябва някой друг да ги върши, а не беше така.
Той откри нови приятели, нови предизвикателства, за него се породиха нови интереси и откри начини за тяхното задоволяване, откри свободата да разполага повече със себе си и да управлява сам ежедневието си /винаги е споделял, че училището било по- хубаво от градината, което бе и мое мнение/.
Открих и посоченото от =^._.^= "че вложеното в първите ... години на моят син дава резултат".
Открих обаче нови отговорности за себе си, той- също. Порастнахме- и аз и той.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт