Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Варна, България
  • Мнения: 603
Здравейте!
Ще съм благодарна да коментирате изследванията на хормоните.
Правени са на 3-ти ден от цикъла, на гладно, без прием на лекарства.

Prolactin   363.76   mlU/l   М(83.0 - 414), Ж(90 - 523)

   LH   6.38   IU/l   М(1.0-5.Sunglasses Ж(фол 1.9-8.0; овул 11.3-59.0; лут 0.8-

   FSH   7.59   IU/l   М(1.0-10.5) Ж(фол 2.4-9.3; овул 3.9-13.3; лут 0.6-

   Estradiol   0.140   nmol/l   М(0.0-0.13) Ж(фол 0.08-0.79; овул 0.7-2.1; лут 0.0

Притеснява ме малко по-високият пролактин, нищо, че е в референтни граници и съотношението LH:FSH.

Втори цикъл съм на Клостил - предният път беше в периода 09.2007 - 12.2007
Сега ще ми е втори месец, т.е. започнах от 05.2008.
поздрави  Hug
Пожелавам късмет на всички!

# 1
  • Мнения: 763
Не виждам нищо притеснително в хормоните ти  Peace Съотношението ти м-у ЛХ и ФСХ си е много добро. Пролактина е хормон, който се влияе от много неща, и най-вече от стреса, така че не го мисли, и той ти е добре. Надявам се щом си на клостилбегит, да имате направени тест за проходимост на тръбите, както и читава спермограма.
Много късмет ти пожелавам, дано стимулацията да даде резултат  Praynig

# 2
  • Варна, България
  • Мнения: 603
Додичка, благодаря за окуражителните думи! Hug
Цветната ми снимка е отпреди 4 г., спермограмата също е оттогава.
Веднъж вече се случи да стана мама, макар и след много перипетии и лекарства, надявам се пак да стане.
Миналата година решихме да пробваме за второ детенце, но засега резултат няма. Това, което съм установила след множество узи, стимулации е, че десният яйчник е активен , но там тръбата е увредена.  Миналия месец имах пак там 3 фоликула при прием на клостил. Пия го, за да стимулирам левия яйчник. Месеца, когато забременях имаше един фоликул вляво и се получи.
Ако и при този цикъл от няколко месеца не се получи, ще мисля вече за нови изследвания, инсеминации и т.н.
Поздрави

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 1 674
Пролактинът ти е наред, не го мисли!

# 4
  • Мнения: 763
За четири години може да са се променили много неща. Повторете спермограмата и ЦС, защото ако се окаже, че нещо с тях не е наред,  с  този клостилбегит само  хабите патрони напразно. Нали знаеш, че той не може да се приема неограничено. И все пак, ако си започнала вече със стимулацията този месец, няма какво друго да правим, освен много силно да стискаме палци  Praynig

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт