Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
През април осинових 2 български деца и го направих само аз,  въпреки че съм омъжена за чужденец, защото съм все още българска гражданка и имах право на това. Сега търся добър адвокат, който да помогне на мъжа ми да осинови децата. Мъжът ми има лична карта на постоянно пребиваващ чужденец и има адресна регистрация в София. От службата "Социално подпомагане" (отдел "Закрила на детето") обещаха да направят социалния му доклад, след като той представи всички останали документи. Той ще бъде готов с документите през август месец и тогава ще има нужда от добър адвокат, който да го представи пред градския съд, където ще трябва да се гледа делото. Ако някой има опит в това отношение, най-сърдечно моля да ми даде координатите на такъв адвокат и моля това да стане колкото може по-бързо, въпреки че има достатъчно време, за да можем да организираме нещата навреме и добре.

# 1
Здравейте,
ние сме осиновителна агенция и бихте могли да ни пишете на адрес adoptbg@yahoo.com бихме могли да ви съдействаме. поздрави!

# 2
Здравейте, аз съм адвокат, работещ към фондация за международни осиновявания. Наскоро имахме случай, подобен на Вашия. Ако желаете да Ви съдействаме, моля обадете се на следните телефони: 987 17 97  или 0888 84 79 55.
Поздрави: Борисова

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт