Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София - най-после у дома :)

Мнения: 679
Скоро позната ми каза рецепта за пилешки сърчица, снощи реших да пробвам и много се одобри в къщи, затова реших да я споделя и с вас  Hug
Нужни са ни един пакет пилешки сърчица /аз си взех от Фантастико замразени, около 1 кг./ Сваряват се добре, всъщност това отнема най-много от времето за приготвянето на рецептата /около час, час и половина, все пак зависи от котлона, колко силно нагрява и т.н./ След като сме сварили сърчицата ги почистваме от вените или артериите, не знам как е правилно да ги нарека  Embarassed /белите тръбички, които се намират в горната част на сърчицето/. Цялото упражнение изглежда трудоемно, но всъщност става много бързо и лесно  Peace
След това задушавам половин пакетче масло с повече лук /около 4-5 големи глави/, прибавям почистените сърчица, черен пипер, кимион, аз сложих и малко маги - универсална подправка, но предполагам, че може и др. по желание.

Нужни са не повече от 10-15 минути и ястието е готово. Надявам се да ви хареса. А ето и снимчица - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247707&photo=9
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 709
Огладнях  Embarassed
Много добре изглеждат и ме подсети че отдавна не съм приготвяла сърчица.
Ще пробвам рецептата ти  Peace
Цитирай

София

Мнения: 10 658
Сърчица не съм правила досега. Мисля, че много ще се хареса в къщи. Ще го направя  Love
Цитирай

София/Света на Диска

Мнения: 3 831
Разкошно изглеждат. Love
Аз ги приготвям с лук, но не толкова много, черен пипер и зехтин.
Ще ги пробвам по твоята рецепта.
Благодаря!  bouquet
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
И ние ги харесваме така, но отдавна не съм правила сърчица   Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 1 946
Днес  купих сърчица ,ще ги  сготвя.
Цитирай

София

Мнения: 580
 Аз също правя сърчица по подобен начин, невероятно вкусни са.На мен много ми харесват освен пилешките, патешките сърца.Аз слагам и соев сос, а с подправките всеки път импровизирам и винаги стават страхотни.
Цитирай

някъде там

Мнения: 1 430
в повечето случай когато съм правила сърчица са на шиш, но май ще пробвам и твоята идея  Peace
Цитирай

Varna

Мнения: 113
Страхотна рецепта Бебка! Благодаря! Ще се пробва задължително. Renito, би ли споделила как правиш сърчицата на шиш? Бях яла в едно заведение и много ми харесаха, но така и не разбрах как стават. Предварително благодаря!
Цитирай

София

Мнения: 10 658
в повечето случай когато съм правила сърчица са на шиш, но май ще пробвам и твоята идея  Peace

Изключително интересно! Моля те разкажи повече  Flutter
Цитирай

София

Мнения: 266
Ммм,много вкусно!!!  bouquet Задължително ще ги пробвам.
Цитирай

София

Мнения: 98
Аз ги правя в сметана и копър, но тези изглеждат страхотно вкусни Peace
Цитирай


Мнения: 357
На мен ми казаха пилешки сърчица с панировка - малко брашно,2 яйца и чаша бира.
Сваряват се сърчицата,овалват се в брашното.Топят се в яйцето и бирата и хоп в силно загрята мазнина за пържене.
Не съм ги правила,но ще пробвам задължително.  bouquet
Цитирай

Torrevieja,España

Мнения: 1 505
Обожавам сър4ица,но за съжаление тук ниама.Винаги са заедно с дроб4етата,отделно не се продават.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.