«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ѕроблемно забремен€ване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
60-74 от 97 отговора


ћнени€: 843
» аз мисл€ че н€ма кой да те задължи за калните тампони.  алните бани определено помагат против сраствани€ , но ако имаш н€какъв възпалителен процес ( хидросалпингс , ендометриоза и т.н.) ще повли€е не много добре.
÷итирай

Zlatograd

ћнени€: 189
» аз правих кални бани в санаториума в ѕоморие, само че не съм спала в санаториума, а на квартира. ќт доктор ѕродромов ми б€ха назначени 2 процедури - кална апликаци€ и вагинален тампон, тъй като физиотерапи€ с радар б€х провела в мо€ град. Ќе виждам нищо притеснително при слагането на тампона. ћо€та гинеколожка ме насочи за кални бани, поради сраствани€та, които имам в резултат на секциото и затова, че тръбите ми са възпалени,а и има съмнени€, че са запушени.
¬€рно е, че услови€та в санаториума са от времето на комунизма, но се преглътва н€как си. ¬се пак става дума за н€колко дни и е в името на най-желаното същество.
јко н€кой се итересува от повече информаци€, готова съм да отговор€.
÷итирай

јйтос

ћнени€: 26
Zsraweyte az sim ot Aytos,blizo sme do pomorie i imam dosta poznati koito sa hodili w tozi sanatorium i vsickite sa dowolni i mnogo sim cuvla za d.Prodromow daje mislya da otida i az  sled nyakolko mesetsa ako ne se poluci
÷итирай


ћнени€: 486
«дравейте!«наете ли дали през зимни€ период също се ходи или само  л€тото?» помагат ли процедурите при ендометриоза?
÷итирай

Zlatograd

ћнени€: 189
pashic, със сигурност ти казвам, че санаториума в ѕоморие работи до началото на официалните празници преди  оледа и Ќова година. јз като б€х там през юли попитах акушерката и т€ така ми отговори. Ќе мога нищо да кажа дали  процедурите помагат при ендометриоза, но след процедурите които аз направих  нещата с цикъла и овулаци€та ми се обърнаха на 360 градуса. ¬ече ми идва на 22-23 дни (а преди процедурите на 26-28 дни), а овулаци€та е "когато си иска". ј и бебето все още го н€ма. јко те интересува нещо конкретно, питай не се притесн€вай.
÷итирай


ћнени€: 908
Ќ€кой ми беше казал,че за ендометриоза санаториума не се препоръчва.
јз ходих 12 дни и след него получих запушени тръби.ќказа,че имам много начална форма на ендометриоза.
¬ъзможно е лечението в санаториума да  е провокирало ендометриозата и запушването на тръбите.
ѕри нас  бебето (бебетата) не стана от лечението ми в санаториума ,а от инвитро.
ƒ-р ѕродромов си измисл€ една и съща диганоза на всички жени и е много зле като специалист.
Ќе си губете времето  в санаториума ако имате по-сериозни оплаквани€
÷итирай


ћнени€: 486
ћного благодар€ за мнени€та.јз ход€ в ј√ ¬арна и от там често изпращат на кални бани,та ще попитам за мен и за ендометриозата как ще се отрази.ѕази боже да си навред€ ,засега проблем с тръбите н€мам.
јз ходих 12 дни и след него получих запушени тръби.ќказа,че имам много начална форма на ендометриоза.
¬ъзможно е лечението в санаториума да  е провокирало ендометриозата и запушването на тръбите.
ѕреди посещението ти изследвани ли ти б€ха тръбите и съвсем добре ли си б€ха?
÷итирай


ћнени€: 908
pashic ,4 месеца преди лапароскопи€та (посещението ми в ѕоморие беше 1 месец преди лапароскопи€та) ,тръбите ми б€ха доказано проходими с хидротубаци€.»мах идеални тръби със запазен фибрилен апарат.
Ќикой не усп€ да ми об€сни как могат да се запушат за 4 месеца след като 5 години са били проходими.ѕреди 5 години ми правиха операци€ на €йчника и тестваха тръбите за проходимост.
ѕоздрави
÷итирай


ћнени€: 1
здравейте,

искам да попитам ако н€кои може да ми даде точен и актуален телефон на санаториума в ѕоморие. Ќикаде не мога да откри€ телефон който да работи, а ми се налага да прав€ процедури там!


Ѕлагодари€ предварително!
÷итирай


ћнени€: 6 160
Това е тел. на док Продпомов той е гинеколог  там 0889631517 той ще ти даде нужната информация
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 017
≈“ќ ћјЋ ќ инфо за  алните бани:
от —офи€ може да се прав€т резервации за ц€ла  Ѕългари€ в Д—пециализирани болници за рехабилитаци€-Ќационален комплекс" ≈јƒ (—офи€, бул. ¬асил Ћевски 54; тел. 02/987 46 11 и 02/987 31 76 (а това са директно в филиал ѕоморие - “елефони: 0596/2 41 50 ; 0596/2 41 50)

»ћј и ќў≈ ≈ƒ»Ќ (който според моите проучвани€ е по-евтин, но май е и с по-труден достъп)

Ѕолнична база за лечение, рехабилитаци€ и профилактика "—в. √еорги ѕобедоносец" - гр.ѕоморие към ћинистерство на ќтбраната - ¬оенно медицинска академи€ - —офи€; “ел.: 0596/22055; 0596/22055; ‘акс: 0596/23145; GSM: 088 253244

ћќћ»„≈“ј, мол€ ви при ко€то от вас са имали ефект  алните Ѕани, мол€ да сподел€, как, къде и с какъв резултат е след това  Mr. Green baby_neutral
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 115
јз съм от Ѕургас и от 6 дни с мъжът ми  ходим в ѕоморие на процедури.Ќие се водим неиз€снен стерилитет. огато говорих с доктора там, му казах че есента ще правим инвитро и тои каза че процедурите са много добра подготовка на организма за инвитро.ƒано ми помогнат поне мъничко. ъсмет на всички и весело л€то.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 017
ƒааа €вно, калните бани като ц€логи вод€та благопри€тни за репродуктивността!!!!

gerito b-s., да те питам (ако е удобно) , защото и аз имам карта сега за 11 август, ти правиш ли си това с вагишнални€ тампон с кал?!?! и ако ƒа, какво ти е мнението? „а аз четох за него, ама съм малко резервирана... и как е базата като ц€ло? (ако си в тази към —пециализирани Ѕолници за рехабилитаци€ - филиал ѕоморие)
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 115
medimed да в същата база ход€.Ќ€ма две мнени€ че базичката е доста старичка,но не е чак толкова зле.ј относно кални€ тампон,прав€ го да.¬ началото б€х и аз доста резервирана и питах хил€ди пъти доктора,разговар€х и с момичета които са го правили и всички казаха че са н€мали проблем и пак идват и го прав€т .“а аз реших да го прав€.Ќо никои нете кара ако не искаш.¬секи сам решава.ƒано ти помогне.”спех.јко още нещо те интересува питай.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 85
«дравейте,
јз мисл€ да посет€ санаториума в  юстендил, тъй като ми е по близо. »скам само да попитам, какви документи тр€бва да се предостав€т за да се поеме от Ќќ» престо€ и процедурите. » от лични€ лекар или от гинеколога. ѕредполагам в ѕоморие е аналогично..

Ѕлагодар€...
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
60-74 от 97 отговора