Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 7 юни 2008, 11:59 ч.
  • Преглеждания  754  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • в Австрийско...
  • Мнения: 1 951
Може ли да помоля италианските мами и майсторите на италианскта кухня за някоя интересна рецепта за брускета. Взех си специален хляб за брускета и искам да спретна нещо по-интересно.

Реклама
# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 308
скоро имаше тема, погледни назад Peace

# 2
  • в Австрийско...
  • Мнения: 1 951
Току що я видях. Бях пуснала търсачката на брускета, не на брускети и за това не ми излезе  Embarassed Embarassed

Асялайн а гъбите обработваш ли ги по някакъв начин или ги слагаш сурови в сместа?

# 3
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 308
Току що я видях. Бях пуснала търсачката на брускета, не на брускети и за това не ми излезе  Embarassed Embarassed

Асялайн а гъбите обработваш ли ги по някакъв начин или ги слагаш сурови в сместа?

аз обикновено правя пълнени гъби и пънчетата ползвам за брускета.
режа ги на много ситно гъбите.

аз запичам първо филийките, после слагам сместа отгоре и пак запичам леко, за да се разтече сиренето и гъбите да се сготвят.
ама понеже всичко е на дребно и става бързо.

аз харесвам варианта с моцарела на дребно и настъргана гоуда Crazy
слагам босилек и малко джоджен.
обикновено немците ме питат после за рецептата.
аз ги правя брускетите с багет или тостброт Peace

# 4
  • IT
  • Мнения: 187
Тук най-лесните са  препечени филиики от франзела намазваме с зехтин и вземаме доматче и го изцеждаме отгоре да се напой хубаво слагаме сол и пожелание босилек Heart Eyesили домата го пасираме .Аз правя също така;
сварени жълтъци ,майонеза,риба тон,всичко намачквам с вилицата и мажа филииките или с тази смес пълня сварените белтъци,става също много вкусно,
 също
  препичам леко филииките натърквам ги с чесън поливам ги с зехтин , сол и по желание черен пипер и още
 нарязвам на  ситно гъби,слагам ги в тиган с малко зехтин,магданоз,чесън една скилидка.сол и ги запържвам до готовност като изстине  добавям майонеза  препичам си филииките и ги мажа ,може и с бешамел да се смеси вместо майонеза и да се направи също и с по едно колелце  моцарела и леко да се запече докато моцарелата се разтече лекичко слагам по едно листенце магданоз за красота
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много ги уважаваме във вкъщи тези брускети Peace
снимката е от нета  Naughty аз  ги правя така. А темата която беше пусната на скоро е тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=298180.0

# 5
  • София
  • Мнения: 603
Аз бих ти препоръчала и една от моите рецепти - ТУК!

Изглеждат така:

# 6
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 817
Ние обикновено правим брускетите по възможно най- лесния начин, не отнема много време и в същото време стават супер вкусни.
Първи начин: Нарязват се домати на малки кубчета, прибавя се сол, зехтин и сух риган и всичко се обърква. После изпечените филийки се натъркват още топли с една скилидка чесън, поливат се със сместа и готово.
Втори начин- още по- прост, изпечените филийки се натъркват с чесън и се поръсват със сол и зехтин.

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 13:59 от Lindita

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт