Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

в Австрийско...

Мнения: 1 951
Може ли да помоля италианските мами и майсторите на италианскта кухня за някоя интересна рецепта за брускета. Взех си специален хляб за брускета и искам да спретна нещо по-интересно.
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 315
скоро имаше тема, погледни назад Peace
Цитирай

в Австрийско...

Мнения: 1 951
Току що я видях. Бях пуснала търсачката на брускета, не на брускети и за това не ми излезе  Embarassed Embarassed

Асялайн а гъбите обработваш ли ги по някакъв начин или ги слагаш сурови в сместа?
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 315
Току що я видях. Бях пуснала търсачката на брускета, не на брускети и за това не ми излезе  Embarassed Embarassed

Асялайн а гъбите обработваш ли ги по някакъв начин или ги слагаш сурови в сместа?

аз обикновено правя пълнени гъби и пънчетата ползвам за брускета.
режа ги на много ситно гъбите.

аз запичам първо филийките, после слагам сместа отгоре и пак запичам леко, за да се разтече сиренето и гъбите да се сготвят.
ама понеже всичко е на дребно и става бързо.

аз харесвам варианта с моцарела на дребно и настъргана гоуда Crazy
слагам босилек и малко джоджен.
обикновено немците ме питат после за рецептата.
аз ги правя брускетите с багет или тостброт Peace
Цитирай

IT

Мнения: 187
Тук най-лесните са  препечени филиики от франзела намазваме с зехтин и вземаме доматче и го изцеждаме отгоре да се напой хубаво слагаме сол и пожелание босилек Loveили домата го пасираме .Аз правя също така;
сварени жълтъци ,майонеза,риба тон,всичко намачквам с вилицата и мажа филииките или с тази смес пълня сварените белтъци,става също много вкусно,
 също
  препичам леко филииките натърквам ги с чесън поливам ги с зехтин , сол и по желание черен пипер и още
 нарязвам на  ситно гъби,слагам ги в тиган с малко зехтин,магданоз,чесън една скилидка.сол и ги запържвам до готовност като изстине  добавям майонеза  препичам си филииките и ги мажа ,може и с бешамел да се смеси вместо майонеза и да се направи също и с по едно колелце  моцарела и леко да се запече докато моцарелата се разтече лекичко слагам по едно листенце магданоз за красота
  Love Love Love много ги уважаваме във вкъщи тези брускети Peace
снимката е от нета  Naughty аз  ги правя така. А темата която беше пусната на скоро е тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=298180.0
Цитирай

София

Мнения: 603
Аз бих ти препоръчала и една от моите рецепти - ТУК!

Изглеждат така:

Цитирай

Torino,IT

Мнения: 1 812
Ние обикновено правим брускетите по възможно най- лесния начин, не отнема много време и в същото време стават супер вкусни.
Първи начин: Нарязват се домати на малки кубчета, прибавя се сол, зехтин и сух риган и всичко се обърква. После изпечените филийки се натъркват още топли с една скилидка чесън, поливат се със сместа и готово.
Втори начин- още по- прост, изпечените филийки се натъркват с чесън и се поръсват със сол и зехтин.
« Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 13:59 от Lindita »
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.