Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 8 юни 2008, 09:06 ч.

Има ли скара,която не пуши или поне по слабо?

  • 9 713
  • 41
  •   1
Отговори
  • Smallville
  • Мнения: 993
Въпросът ми е за такава скара,понеже в квартирата,в която живеем няма тераса,а скарата много ми липсва.Някой знае ли такъв уред,който пуши минимално,да си го ползвам до прозореца в кухнята или под аспиратора.Благодаря предварително Hug

# 1
  • София
  • Мнения: 8 729
Това пробвала ли си?Не пуши много.

# 2
  • Мнения: 1 425
има, има всяка вечер я ползваме http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=195_439_192&products_id=10027, малко е бавна, но  пък здравословно без мазнина, защото е с тефлоново покритие и всички части без кабела се мият в миялната.

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 13:12 от 3m

# 3
  • varna
  • Мнения: 676
Наистина тази,която Тайна е показала на снимката не пуши толкова.Но независимо каква е скарата,след всяко използване трябва са се почиства.

# 4
  • Варна
  • Мнения: 4 819
Горепосочената скара Ронсън със стъклен капак ползвам от година и нещо.  Под аспиратор работи, доволен съм много.
Пере се в миялната чудесно. Препоръчвам я.  Peace
Метро я имаше на промоция с десетина лева разлика.

# 5
  • София
  • Мнения: 9 014
Мисля, че оребрен тефлонов тиган върши най-добра работа за домашни условия. Всички вариации на модела, който е публикувала Тайна.

# 6
  • Smallville
  • Мнения: 993
Оребрен тиган не съм ползвала,защото искам мазнината да изтича някъде,а там не се ли събира на дъното и един вид пак се пържи,а аз го избягвам,да не кажа изобщо не пържа.
А тези с похлупака не омекотяват ли някак,водичката,която се изпарява не тече ли върху пържолата?
А някой да е ползвал нещо подобно http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013543 ?
Сякаш съм му хвърлила око Thinking

# 7
  • София
  • Мнения: 8 729
Това ,което показваш ти, не съм ползвала. Ако няма значение за теб дали пече отгоре или от долу ето това е много удобно и има и тавичка за събиране на мазнината и не пуши.

# 8
  • Мнения: 1 425
Оребрен тиган не съм ползвала,защото искам мазнината да изтича някъде,а там не се ли събира на дъното и един вид пак се пържи,а аз го избягвам,да не кажа изобщо не пържа.
А тези с похлупака не омекотяват ли някак,водичката,която се изпарява не тече ли върху пържолата?
А някой да е ползвал нещо подобно http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013543 ?
Сякаш съм му хвърлила око Thinking
ако е капак омекотява, но ако искаш го ползваш, дори и да го няма пак не пуши, ние я ползваме под абсорбатор, отдолу има тавичка където се събира мазнината. Имам и тиган, но откакто се сдобих с тази скаричка забравих за него и  за обикновената скара.
Пробвала съм я с пържоли - всякакви видове, наденици и подобни, пилешко, риби (различни) зеленчуци, шишчета, ребра - страхотни стават, предварително се мариноват както ми харесат. Най-накрая направих скумрия на скара и моя си облиза пръстите, макар да не вкусваше тая риба, че му била мазна и миризлива. Вечер като се приберем - дежурния въпрос "какво ще ядем" и аз "нищо", "айде вади скарата".
Скарата не пуши, защото няма открити реотани. При другите скари пушекът става от мазнината попаднала върху реотана.

# 9
  • Мнения: 1 425
а относно грил пресата, не става като на скара, става за сандвичи, кюфтета, и мазнината си стои отдолу. На тази на АЕГ гледам тавичка  под налкон са и сложили не съм я позвала, мойта е обикновена, и тя е в архива, като ме обземе музата правя садвичи на хлапета с нея.

# 10
  • София-до езерото
  • Мнения: 1 918
има, има всяка вечер я ползваме http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=195_439_192&products_id=10027, малко е бавна, но  пък здравословно без мазнина, защото е с тефлоново покритие и всички части без кабела се мият в миялната.

Интересно, аз я имам същата и пуши. ooooh! Явно не правя нещо както трябва. newsm78

# 11
  • Бургас
  • Мнения: 510
И аз я имам тази . Ами в сравнение с останалите скари, които съм имала, тази пуши най-малко. С оребрения тиган кухнята ми се задимява и омирисва....Вече дори не го знам къде е.

# 12
  • ВАРНА
  • Мнения: 83
Оребрен тиган не съм ползвала,защото искам мазнината да изтича някъде,а там не се ли събира на дъното и един вид пак се пържи,а аз го избягвам,да не кажа изобщо не пържа.
А тези с похлупака не омекотяват ли някак,водичката,която се изпарява не тече ли върху пържолата?
А някой да е ползвал нещо подобно http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013543 ?
Сякаш съм му хвърлила око Thinking


      Имам такава. Доволна съм. Разглобява се много лесно и не пръска, а месото си е добре запечено  Peace

# 13
  • Sofia
  • Мнения: 8 176
Оребреният тиган го имам, но не мога да сравня приготвени пържоли на скара и на тиган. На скара са си по хубави.

# 14
  • Smallville
  • Мнения: 993
Много благодаря на всички включили се Hug
Тайна,това го имаме,но пека на него сандвичи предимно.Иска ми се нещо по сериозно,за сериозни мръвки Blush
В скоро време трябва да се поразходя по магазините,че само в нета обикалям и снимки гледам.  Добих представа от отговорите ви и ще зная какво търся.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт