Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 юни 2008, 22:11 ч.
  • Преглеждания  412  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 304
Добре ли  са тези изследвания? FT4 не е ли ниско и какво може да показва това ?     


FT3   2.45   pg/ml   при референтни -1.40 - 4.20

FT4   0.75   ng/dl   при референтни -0.71 - 1.85

Prolactin   13.24   ng/ml   при референтни - Ж (1.39 - 24.20); М (1.61 - 18.77)

Тsh  е 1,3

Реклама
# 1
  • Мнения: 304
побут....
 

# 2
  • до морето
  • Мнения: 494
Предполагам, реф. ст-сти за ТСХ са ти 0,35-5,00, ако е така са ти много дори резултатите. фт4 ти е малко на долна граница, но не мисля че е проблем, зави си за какво си се изследвала и кой ти ги е назначил.

# 3
  • Мнения: 4 321
Аз май трябва да повторя Душка
Изследванията са добри, според дадените референтни стойности

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт