Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора


Мнения: 4 437
Моля за рецепти за сирене в пергамент.Много искам да направя тия дни,но тук нищо не открих с търсачката.Мерси предварително. bouquet
« Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 19:43 от Slav4e_Av4e »
Цитирай

София

Мнения: 4 993
И на мен ще ми е интересно да науча в домашни условия как става.....Аз съм правила само на жар и само си представям вкуса последните години....Ох,размечтах се....
Цитирай

Пловдив

Мнения: 2 978
Аз да ти кажа и представа си нямам какво е това пергамент...
Би ли ми обяснила. Много ми е интересно.
Цитирай


Мнения: 4 437
Ми един вид хартия.
Цитирай

weltweit

Мнения: 4 802
Аз често си правя във фолио, ако се интересуваш. В плик за печене дали ще стане  Thinking
Цитирай


Мнения: 4 437
Кажи за фолиото Камамбер. bouquet
Така ми се е приятло това сирене в пергамент,чак се очудвам от себе си.Никога не ми се е прияждало така сирене. Rolling Eyes
Цитирай

weltweit

Мнения: 4 802
Да не би да си бременна  Mr. Green
Ами супер лесна и бърза рецепта и чудесно мезе за бира  Wink
Намазваш по-голямо парче фолио (оформяш го като лодка) със зехтин, слагаш подсушеното сирене(да не пуска суроватка), отгоре може още малко зехтин, аз поръсвам с мерудийки и малко мед, и после го слагам така във фурната/скарата. Като се зачерви отгоре е готово (иска 10-тина минути). Може да добавиш и орехи по желание. Надявам се да ти хареса  Hug
Цитирай


Мнения: 4 437
Да не би да си бременна  Mr. Green

Пу,пу,плюй че ми е рано. Mr. Green
Мерси за рецептичката,ще се пробва. bouquet А има ли марка сирене която ти да предпочиташ за тази рецепта?
Цитирай

weltweit

Мнения: 4 802
Козе на Маджаров (става по-меко) или краве на Карабунар (става по-твърдо), че с половинката сме любители на различни сирена  Whistling
Цитирай


Мнения: 4 437
Козе на Маджаров (става по-меко) или краве на Карабунар (става по-твърдо), че с половинката сме любители на различни сирена  Whistling

Супер,много ми помогна,ще пробвам и двете. Party bouquet bouquet
Цитирай

weltweit

Мнения: 4 802
За нищо, дано ти хареса  Flutter
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 621
Аз да ти кажа и представа си нямам какво е това пергамент...
Би ли ми обяснила. Много ми е интересно.


много прилича на оризовата хартия  newsm78 дори си мисля че е едно и също

Моля за рецепти за сирене в пергамент.Много искам да направя тия дни,но тук нищо не открих с търсачката.Мерси предварително. bouquet

нарязваш си сиренето на парчета дебели колкото пръста ти, слагаш го върху хартията отгоре слагаш филия домат и половин червена или зелена чушка нарязана на лентички  и магданоз, и отгоре малко масло или маргарин. Завиваш хубаво всичко , да стане като плик  doh /незнам как по-точно да го обясня/ след това го мокриш на чешмата. Слагаш в тавата която е много малко намазана с олио и наливаш вода , малко колкото да покрие тавата. Пече се в загрята фурна, докато покафенее хартията . Който обича копър може върху чушката и домата да сложи по един стрък.Става най-вкусно с козе или овче сирене. Да ви е сладко
Цитирай


Мнения: 4 437
Nefertity Много благодаря. bouquet Това точно ми тябваше,с доматите и чушката в хартията.Супер.Така като гледам май всеки ден ще се яде сирене по различен начин. Blush
Цитирай

weltweit

Мнения: 4 802
Дам, с домати и чушка, става нещо като сирене по шопски, ама по-сухичко  Mr. Green
Абе хапвай сирене, то полезно, че и вкусно, аз съм луд фен на всякакви сирена, то си ми и личи де  Mr. Green
Цитирай


Мнения: 4 437
Дам, с домати и чушка, става нещо като сирене по шопски, ама по-сухичко  Mr. Green
Абе хапвай сирене, то полезно, че и вкусно, аз съм луд фен на всякакви сирена, то си ми и личи де  Mr. Green

Хапвам,и аз съм им голяма фенка. Crazy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора