Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 24 отговора


Мнения: 3 061
Как става такава хрупкава и невероятно вкусна, както по морските курорти лятото? Това ми е въпроса. Благодаря за отговорите предварително  Hug
Цитирай

София

Мнения: 4 994
Овалваш в брашно и оставяш върху вестник около 10-15 мин. После бухаш в много олио и добре да е загрято....Да ви е вкусничко!
Цитирай


Мнения: 3 061
Овалваш в брашно и оставяш върху вестник около 10-15 мин. После бухаш в много олио и добре да е загрято....Да ви е вкусничко!
Така съм правила, но не става такава, каквато аз искам  Crying or Very sad
Цитирай

Добрич

Мнения: 1 117
Овалваш в брашно и оставяш върху вестник около 10-15 мин. После бухаш в много олио и добре да е загрято....Да ви е вкусничко!
По същият начин и аз я правя , само ,предварително я осолявам, нанизвам на клечки . Малко по-дълго като се попрепържи става хрупкава и много вкусна.
Само ,че много ме е яд да я пържа ,че освинвам цялата печка Twisted Evil
Цитирай


Мнения: 7 474
На морето е по-вкусна, защото не е замразявана Wink

Цитирай

София

Мнения: 4 994
Ами по морето овалват в брашно и пържат в дост олио или изобщо не овалват в брашно и мятат във фритюрника.....Де да знам....При мен става хрупкава....
Цитирай

Габрово

Мнения: 3 036
Да не говорим ,че на морето олиото във фритюрника го наливат в началото на сезона и го изхвърлят в края,без да го сменят.
Цитирай

София

Мнения: 4 994
Да не говорим ,че на морето олиото във фритюрника го наливат в началото на сезона и го изхвърлят в края,без да го сменят.
35 35 35 35 35 35
Така е....
Цитирай


Мнения: 3 061
 
На морето е по-вкусна, защото не е замразявана Wink


Може и от това да е....
А дали я овалват галета, за да става по- хрупкава?
Пробвала съм всички варианти, които сте изброили досега, но не става същата, като по морето.... Crossing Arms
Цитирай

София

Мнения: 4 994
В галета - не. А пробвала ли си да я топнеш в брашното,да я оставиш да постои и непосредствено преди пърженето пак да я топнеш в брашно?
Цитирай


Мнения: 3 061
В галета - не. А пробвала ли си да я топнеш в брашното,да я оставиш да постои и непосредствено преди пърженето пак да я топнеш в брашно?
Ами не...Трябва да пробвам. Утре, ако имам време, де! Но както се очертава няма да имам много време... Crying or Very sad оставам сама вкъщи и имам много ангажименти покраи семейния бизнес. Но при първия удобен вариант ще я пробвам. Ще се надявам това да е утре, защотото ми се яде много...ако ли не-ще ми донесат неделя от Варна прясна рибка, да видим дали ще стане, като по морето...  Wink
Цитирай

Балчик

Мнения: 4 597
Едната от тайните вече са я писали- мизерните фрутюрници, втората е морският въздух, от който се огладнява и третата е, че друг ти я приготвя- от това по-вкусно няма. Very Happy

Б-рр, аз пък мразя трицона в заведение, у дома си е супер. Ама на мен ми я носят току що уловена.
Цитирай


Мнения: 3 061
Едната от тайните вече са я писали- мизерните фрутюрници, втората е морският въздух, от който се огладнява и третата е, че друг ти я приготвя- от това по-вкусно няма. Very Happy

Б-рр, аз пък мразя трицона в заведение, у дома си е супер. Ама на мен ми я носят току що уловена.
Страшно определение даде  Laughing
На рибния пазар във Варна дали има?
Цитирай

там където искам, но не така, както бих искала

Мнения: 354
Джемма го е казала  Peace
Да добавя и хигиенните условия  Twisted Evil
Цитирай

IT

Мнения: 187
Едната от тайните вече са я писали- мизерните фрутюрници, втората е морският въздух, от който се огладнява и третата е, че друг ти я приготвя- от това по-вкусно няма. Very Happy

Б-рр, аз пък мразя трицона в заведение, у дома си е супер. Ама на мен ми я носят току що уловена.
smile3501 smile3501 smile3501  Peace
Джемма го е казала  Peace
Да добавя и хигиенните условия  Twisted Evil
newsm10 Sick
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 24 отговора