Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

софия

Мнения: 121
Току що го измислих и го изпробвах.
Става въпрос за:
Как да направим парфе без да използваме откопчаваща се форма за торта?
От кутията на готовите блатове за торта (една такава от полиатилен не знам дали точно така се казва  Blush) изрязах кръглото дъно и остана само страничното парче, което поставих около готовия блат (беше малко по-широко срязах го и го защипах с телбод по размера на блата) и изсипах крема не потече от никъде  Very Happy Very Happy Very Happy
Много съм доволна newsm44
Все отлагам закупуването на такава форма за торта, защото няма да я използвам често и ще се чудя къде да я дяна.

 
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Браво, умница   bouquet
Днес една колежка черпи със сладоледена торта. И сладоледа беше "хванат" с пръстен от картон  newsm53
Та ако кремчето не е съвсем рядко, що пък да не стане  newsm78
Това като идейка, ако си правим блата сами  food002
Цитирай
Може и в тава, постлана с прозрачно фолио (ама така, че краищата му доста да се подават навън).
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.