Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 юни 2005, 12:17 ч.

Една идея от мен

  • 613
  • 2
  •   1
Отговори
  • софия
  • Мнения: 121
Току що го измислих и го изпробвах.
Става въпрос за:
Как да направим парфе без да използваме откопчаваща се форма за торта?
От кутията на готовите блатове за торта (една такава от полиатилен не знам дали точно така се казва  Blush) изрязах кръглото дъно и остана само страничното парче, което поставих около готовия блат (беше малко по-широко срязах го и го защипах с телбод по размера на блата) и изсипах крема не потече от никъде  Grinning Grinning Grinning
Много съм доволна newsm44
Все отлагам закупуването на такава форма за торта, защото няма да я използвам често и ще се чудя къде да я дяна.

 

# 1
  • Мнения: 1 348
Браво, умница   bouquet
Днес една колежка черпи със сладоледена торта. И сладоледа беше "хванат" с пръстен от картон  newsm53
Та ако кремчето не е съвсем рядко, що пък да не стане  newsm78
Това като идейка, ако си правим блата сами  food002

# 2
Може и в тава, постлана с прозрачно фолио (ама така, че краищата му доста да се подават навън).

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт