Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 009
Това е въпросът ми към вас. Обикновено правя някакви импровизации, но съм сигурна, че ще получа много добри идеи!
  bouquet
Цитирай


Мнения: 1 164
Здравей,аз панирам филе от бяла риба като първо го овалвам с разбито яице и брашно (смесени) и после в галета,а готовите панировки също са хубави,и от тях съм пробвала
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Първи вариант:   осоленото парче рибка се потапя последователно в брашно,яйце,галета и се пържи в силно сгорещена мазнина(олио)

Втори вариант: Прави се тесто по-гъсто от това за палачинки от 2-3 яйца,бира(вода),брашно,черен пипер и сол на вкус.Рибката се потапя в тази смес и се пържи пак в силно сгорещена мазнина(олио)
Цитирай

област Софийска

Мнения: 1 643
Аз я панирам като TheNMaster втория вариант. С тази разлика, че разделям жълтъците от белтъците. Разбивам жълтъците с бира, брашно, подправки (сол, черен и малко червен пипер, може някоя подправка за риба). Белтъците отделно разбивам на твърд сняг и ги обърквам с останалата смес. Става чудесно!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.