Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 20 юни 2008, 13:06 ч.
  • Преглеждания  5 863  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 472
Искам да ви попитам как да направя пил.бутчета в кесийките за фурна.Ако някой може да ми обясни с подробности-сваряват ли се преди това,с какви подправки се овкусяват,слага ли се вода и бира в торбичката и торбичките продупчват ли се.Понеже фурната ми е нова,а знам как цвърчат пил.бутчета като се пекат искам да опитам и този вариянт с торбичките.Ще се радвам да споделите вие как ги правите.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Осолявам,намазнявам и напиперявам бутчетата,слагам ги в кесията завързвам я и продупчвам на няколко места с игла и  слагам в тавата.Аз винаги наливам малко водичка в тавата...

# 2
  • Мнения: 10 014
Виж тая тема.

И тук.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 13:22 от labrex

# 3
  • Варна
  • Мнения: 612
Добре е да ги подържиш в някаква марината предварително и така да ги сложиш да се пекат. Слагат се сурови като предварително ги овкусяваш ги по твой вкус: намазваш ги с краве масло, соев сос, топено сирене, (сол), черен пипер, червен пипер,  а може да ръснеш галета, за да станат с хрупкава коричка. Слагаш ги в плика за печене, завързваш го добре и пробождаш плика на няколко места, слагаш в тавичка с малко водичка на дъното и печеш във фурна. Можеш в друг плик да сложиш зеленчуци по същия начин, които предварително си овкусила и ето ти гарнитурата.

# 4
  • Под звездите
  • Мнения: 585
Пилешките бутчета ги мариновам със сол,соев сос,черен пипер, червен пипер,къри,малко олио и малко бира или бяло вино.Оставям ги да поседат 1-2 часа.
След това ги слагам в плика,слагам и гарнитура пожелание завързвам и печа на 180-190 гр. за около 60 мин.

# 5
  • Варна
  • Мнения: 472
Благодаря ви момичета за съветите,а да ви питам обръщате ли пликчетата на обратно,така,че да се запекат бутчетата и отдолу.

# 6
  • София
  • Мнения: 5 001
Благодаря ви момичета за съветите,а да ви питам обръщате ли пликчетата на обратно,така,че да се запекат бутчетата и отдолу.
Не.Нищо не обръщам....Нали фурната пече и от двете страни(отгоре/отдолу)

# 7
  • на брега на морето
  • Мнения: 2 246
Искам да ви попитам как да направя пил.бутчета в кесийките за фурна.Ако някой може да ми обясни с подробности-сваряват ли се преди това,с какви подправки се овкусяват,слага ли се вода и бира в торбичката и торбичките продупчват ли се.Понеже фурната ми е нова,а знам как цвърчат пил.бутчета като се пекат искам да опитам и този вариянт с торбичките.Ще се радвам да споделите вие как ги правите.

Пилето размразено добре, измито и бух в пликчето. Затварям, продупчвам и във фурната, като гледам упътването на опаковката на пликчето за продължителността на печене. И аз слагам малко водичка в тавата. Отделно може да сложиш нарязани, овкусени и поръсени с п одправки картофи в друго пликче. Стават много вкусни. Същото и с бутчетата. Дори последния път обелих пилето от кожата и го пекох така, не изсъхна. Само нямаше апетитния вид.

# 8
  • там някъде
  • Мнения: 320
Измивам, осолявам отгоре намазвам с червен пипер, пъхам в плика /може да сложиш и малко биричка  Wink/, затварям плика, надупчвам, слагам в тавата /не слагам вода в нея/ и пека  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт