Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 юни 2008, 07:34 ч.

Сирене във фолио на скара(барбекю)

  • 12 665
  • 21
  •   1
Отговори
  • Ст.Загора
  • Мнения: 175
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238054&photo=6
Снощи правих шишчета на скара и тъй като от предния ден бях сложила месото в марината с лук и чушки,реших да направя сирене във фолио.На парче фолио сложих чушките и лука,отгоре резени сирене,кръгчета домати,овкусих с малко зехтих,чесън на прах и орегано,опаковах фолиото и пекнах на скарата.Стана божествено. Crazy

# 1
  • Мнения: 764
аз също правя нещо подобно и съм го публикувала някъде из готварския Laughing:

 Тази вкусотийка  може да се предложи по - всяко време - за обяд,за вечеря
Може и ,когато сме на пикник - на барбекю   Laughing
Вземам парче алуминиево фолио 20/20 и започвам да редя:
най -отдолу кръгче кромид лук,кръгче домат,плочка сирене,бекон или саламче някакво,парченце кашкавал,пак кръгче домат и малко масло или маргарин.
Загъвам фолиото внимателно и го мятам на скарата.
Това е една порция!
Лесно и бързо Laughing

bubbast  -Просто допълнение към твоето  bouquet

# 2
  • Ст.Загора
  • Мнения: 175
Съгласна съм,а и ми харесва така във фолио повече от сиренето по шопски Grinning

# 3
  • UK
  • Мнения: 53
Звучи много вкусно Simple Smile Можете ли да ми кажете колко време трябва да се пече на скарата? Embarassed

# 4
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
И дали се обръща, или се пече само от едната страна?

# 5
  • София
  • Мнения: 337
А на грил-тиган дали става?

# 6
  • СЗ
  • Мнения: 162
Идеята е чудесна , но и аз се питам дали става на грил - тиган .

# 7
  • Мнения: 5 003
И аз го правя - на скара, във фурна, в грил тиган....

# 8
  • Ст.Загора
  • Мнения: 175
ами към 10 мин.аз не го обърнах,ама май че трябваше newsm78

# 9
  • Мнения: 491
Много вкусно изглежда. А дали ще стане на тефлонова скара - сач?

# 10
  • Ст.Загора
  • Мнения: 175
Въпросът е да се задуши,така че и на фурна да е ,пак ще стане Hug

# 11
  • Мнения: 764
Даааа- обръща се ,но след като се обърне се пече за по-малко време,защото то вече е почти готово!
 

# 12
  • UK
  • Мнения: 53
Мерси много  Hug Ще го пробвам тези дни.

# 13
  • Където ми видят очите ...
  • Мнения: 99
Още тази неделя ще го пробвам този деликатес  Hug

# 14
  • В града на хумора...
  • Мнения: 604
Не съм приготвяла , но звучи доста добре.....ще опитам  Peace...Мерси !

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт