Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора

Ст.Загора

Мнения: 175
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238054&photo=6
Снощи правих шишчета на скара и тъй като от предния ден бях сложила месото в марината с лук и чушки,реших да направя сирене във фолио.На парче фолио сложих чушките и лука,отгоре резени сирене,кръгчета домати,овкусих с малко зехтих,чесън на прах и орегано,опаковах фолиото и пекнах на скарата.Стана божествено. Crazy
Цитирай


Мнения: 531
аз също правя нещо подобно и съм го публикувала някъде из готварския Laughing:

 Тази вкусотийка  може да се предложи по - всяко време - за обяд,за вечеря
Може и ,когато сме на пикник - на барбекю   Laughing
Вземам парче алуминиево фолио 20/20 и започвам да редя:
най -отдолу кръгче кромид лук,кръгче домат,плочка сирене,бекон или саламче някакво,парченце кашкавал,пак кръгче домат и малко масло или маргарин.
Загъвам фолиото внимателно и го мятам на скарата.
Това е една порция!
Лесно и бързо Laughing

bubbast  -Просто допълнение към твоето  bouquet
Цитирай

Ст.Загора

Мнения: 175
Съгласна съм,а и ми харесва така във фолио повече от сиренето по шопски Very Happy
Цитирай

UK

Мнения: 53
Звучи много вкусно Smile Можете ли да ми кажете колко време трябва да се пече на скарата? Embarassed
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
И дали се обръща, или се пече само от едната страна?
Цитирай

София

Мнения: 332
А на грил-тиган дали става?
Цитирай

СЗ

Мнения: 160
Идеята е чудесна , но и аз се питам дали става на грил - тиган .
Цитирай

Плевен

Мнения: 4 997
И аз го правя - на скара, във фурна, в грил тиган....
Цитирай

Ст.Загора

Мнения: 175
ами към 10 мин.аз не го обърнах,ама май че трябваше newsm78
Цитирай


Мнения: 491
Много вкусно изглежда. А дали ще стане на тефлонова скара - сач?
Цитирай

Ст.Загора

Мнения: 175
Въпросът е да се задуши,така че и на фурна да е ,пак ще стане Hug
Цитирай


Мнения: 531
Даааа- обръща се ,но след като се обърне се пече за по-малко време,защото то вече е почти готово!
 
Цитирай

UK

Мнения: 53
Мерси много  Hug Ще го пробвам тези дни.
Цитирай

Където ми видят очите ...

Мнения: 99
Още тази неделя ще го пробвам този деликатес  Hug
Цитирай

В града на хумора...

Мнения: 598
Не съм приготвяла , но звучи доста добре.....ще опитам  Peace...Мерси !
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора