Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 юни 2008, 19:17 ч.
  • Преглеждания  559  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 11 302
Купих си вчера праскови от пазара - едни такива червенички, здравички - супер. Като ги опитах вкъщи Sick Киселаш и твърдо, като ябълка Sick Не се яде. А имам цял килограм Sad
Върти ми се в ума да ги метна в някакъв сладкиш, може би с карамел, а може би трябва преди това да ги обработя термично, да поомекнат, нещо като компот или сладко Rolling Eyes Не мога съвсем да го измисля. Дайте някоя идейка Praynig

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Ако ги оставиш няколко дена ще си омекнат.Нектарини ли са?Щото тях ги продават по-твърди,но после се оправят и са много вкусни после...

# 2
  • София
  • Мнения: 11 302
Не са нектарини, обикновени праскови, от Сливен Laughing Само омекване не ми върши работа, те са и много кисели!!! Според мен са брани абсолютно зелени, а червенинката е добита после, в хладилния камион, от онзи газ, с който пръскат залените плодове, за да изглеждат узрели/етан?, етанол? , забравих му името newsm78/

# 3
  • София
  • Мнения: 5 001
 ooooh! ooooh! ooooh!
Уф,че ги мразя тия газове и тям подобни.....
Нека тогава да се намесят майсторките на сладкиши.....На мен това не ми е силната страна.....

# 4
# 5
  • София
  • Мнения: 11 302
А, нещо такова ми трябва, с мноооого захар отгоре, да неутрализира тоя киселаш Crazy

# 6
  • Добрич
  • Мнения: 2 885
Може би вече са ти свършили прасковите, но едва сега видях темата. На дъното на тава се прави плътен слой карамел. Върху него един до друг се нареждат  ред резени от прасковите, а отгоре се изсипва кексово тесто. Когато се опече се обръща и се покрива с разбита сметана. Става много вкусно.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт