«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора

гр. “ърговище

ћнени€: 18
Ќ€кой знае ли как се прави домашен кашкавал? »мам желание да проблав. ѕрав€ в къщи сирене, но не знам как се прави кашкавал. ўе съм благодарна, ако н€кой сподели.
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 216
»ма специално ма€ за кашкавал.Ќо подробности по приготв€нето не мога да ти кажа.
÷итирай

–азград

ћнени€: 3 028
јз съм правила,но не с ма€,може би и не точно кашкавал,но има същи€ вкус.—лагам 5 литра пр€сно мл€ко на котлона да заври. ато заври,засичам 5 минути и прибав€м 1 чл лимонена киселина(не съм сигурна толкова ли беше).ћл€кото се пресича.ѕрецежда се през тензух,като накра€ се усуква хууубаво,за да се изцеди максимално,но е много горещо и тр€бва да се внимава.јз си пусках студената вода и си приплаквах ръцете посто€нно.Ќакра€,така както е в тензуха*материала*се слага в тавичка-наклонена,че още ще се изцежда,отгоре дъска за р€зане и н€каква тежест(аз слагах един стар агрегат от фризер(май така се казваше).
ћного пъти съм правила това нещо,много е вкусно.
÷итирай

Sofia

ћнени€: 52
јз намерих страхотна рецепта. ≈ още не съм € пробвала, но като си подсигур€ инвентара ще пробвам - вижте тук  http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=11624
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора