Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-8 от 8 отговора

София

Мнения: 3 471
Знам,че тук не  е мястото, но ми е притеснено много
Някой знае ли какво означава тези показатели изследване Пълна кръвна картина
LIM % при мен 40.6 реферетни стойности 20-40
MID% при мен 10.8 реферетни стойности 2-8
RDW%при мен 14.7 реферетни стойности 2.0-14.0
Левкоцити при мен (-) negative, реферетни стойности  до 5 на поле
Уробилиноген (-) negative, реферетни стойности normal
Имам ли основание  да се притеснявам

Цитирай

Варна

Мнения: 2
Напиши и останалите стойности, така нищо не може да се каже
Цитирай

Карнобат

Мнения: 364
RDW често се повишава, когато кръвта не е размесена добре. А MID и LIM са леко над нормата, което си е нормално. Левкоцити и уробилиноген трябва да са негативни. Така че няма повод за притеснение  Peace
Цитирай

София

Мнения: 3 471
RDW често се повишава, когато кръвта не е размесена добре. А MID и LIM са леко над нормата, което си е нормално. Левкоцити и уробилиноген трябва да са негативни. Така че няма повод за притеснение  Peace
meryan_85 , благодаря ти много bouquet
Наистина ме успокои Love
Може ли да ми кажеш какво е MID Embarassed
Цитирай

БУРГАС

Мнения: 229
MID това са останалите клетки освен лимфоцити и сегментоядрени от диференциалната кръвна картина,а последните две изследвания са отурина едното качествено изследване ,а другото е от седимента наурината
Напиши пълните резултати ,писала си от тук от там,
Направи си ДКК която се гледа на микроскоп от лекар,това което имаш излиза от хематологичния брояч и не пълно
Цитирай

София

Мнения: 3 471
Ето и пълните стойности:
ПКК / Резултат/Реф. ст-ти
WBS /6.9             3.5-10.5
Lym#/2.8/           2.00-4.00
MID#/0.8/           0.2-1.8
GRAN#/3.36/       2.0-7.0
LYM%/40.6/        20-40
MID%/10.8/        2-8
GRAN%/48.6/      51-70
RBC     /4.13/      4.2-5.4
HGB    /124/        120-160
HCT   /35.3/        37-47
MCV  /85.4/         82-98
MCH  /30/            26.0-32.0
MCHC/351/          320-360
RDW /14.7/          2.0-14.7
PLT   /226/            130-440.
PCT  /0.2/             0.1-15.00
MVP /8.7/             2.0-20.0
PDW /11.9/          2.0-14.0 



СУЕ 5                  <20

Креатинин 63.4    44-133
Урея            4.07    1.7-8.3
Уробилиноген negative
Левкоцити negative
Цитирай

Кърджали

Мнения: 823
Няма нищо обезпокояващо в резултатите ти.
Цитирай

София

Мнения: 2 790
няма нищо страшно, а утайката ти е като на бебе
успокой се Wink
Цитирай

София

Мнения: 3 471
Mishel_ ,Aurora благодаря  Hug
Колегите нещо ме наплашиха Rolling Eyes
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-8 от 8 отговора