Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 170 отговора

Анкета

Какви видове олио сте изпозлвали вече?

 (Гласуването приключено: пн, 21 юли 2008, 22:27)
Въведи твоя глас

тук

Мнения: 488
Напоследък ми прави впечатление, че се появяват все повече видове олио. Ще се радвам ако споделите кои от тях сте изпробвали вече и какви са впечатленията ви. Освен това в кои ястия съответното олио може да замени традиционното слънчогледово, зехтина или дори маслото.
Цитирай

Varna

Мнения: 1 572
използвам вече години царевично олио за готвене и зехтин за салати
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 278
фъстъчено олио за китайската кухня
сусамено олио за китайската кухня
зехтин за салати и маринати
олио от рапица за салати
олио от distel (не знам как се казва на бг) за пържене
олио от тиквени семки - за маринати и за маска на косата Laughing

май само тези съм ползвала Thinking
Цитирай

София

Мнения: 3 255
Само зехтин
Цитирай

София

Мнения: 3 536
Олио  почти не ползвам.Предпочитам зехтин
Цитирай

Home sweet home

Мнения: 53
Царевично олио за готвене и пържене а зехтин за салати.
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Ползвам и сусамово олио!  Peace
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Не можах да гласувам, тъй като си дала само една възможна опция, а моите отговори са три - царевично, фъстъчено и от гроздови семки. Но ползвам олио в крайни случаи и понякога за готвене, иначе само зехтин.  Peace
Цитирай


Мнения: 6 524
Използвам ги всичките,затова не мога да гласувам точно.Всички,освен лененото стават за готвене.
Има и орехово,лешниково ,но доколкото знам не стават за термична обработка.
Цитирай


Мнения: 6 020
Слънчогледово олио за пържене, за салати - зехтин Smile Ще взема и аз да пробвам обаче някое различно
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Пробвала съм за салати олио от гроздови семки.Царевичното също го харесвам....
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Царевичното също го харесвам....

При нас поне, не знам дали е така по принцип, царевичното има доста странен и силен дъх и за салати например ми мирише. И за тестени изделия - също остава остатъчна миризма и вече не го купуваме. Твоето има ли дъх или не?  Thinking
Цитирай

тук

Мнения: 488
Благодаря за забележките. Допълних анкетата и позволих повече от един отговор. Аз много исках да опитам оризово, но никъде не намерих в какви случаи се използва. Не е прекалено скъпо, но 10 лв. , за да разбера, че не струва ми се сториха множко Sad
Цитирай

тук

Мнения: 488
Използвам ги всичките,затова не мога да гласувам точно.Всички,освен лененото стават за готвене.
Има и орехово,лешниково ,но доколкото знам не стават за термична обработка.

А ще ми кажеш ли оризовото има ли миризма ?  Praynig
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Царевичното също го харесвам....

При нас поне, не знам дали е така по принцип, царевичното има доста странен и силен дъх и за салати например ми мирише. И за тестени изделия - също остава остатъчна миризма и вече не го купуваме. Твоето има ли дъх или не?  Thinking
Има ,ама лекичко...Не е тежък аромата му.За салата е супер  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 170 отговора