Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 7 юли 2008, 23:01 ч.
  • Преглеждания  884  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Където ми видят очите ...
  • Мнения: 99
Ето една (според мен) вкусна и лесна рецепта за пилешка кавърма  Peace

Нужни са ви: Пилешки гърди, 4-5 средно големи галви кромид лук, една голяма чушка "гамба", соев сос и люто пожелание.
Приготвих я ето така: Нарязах и опържих месото, като към края сложих малко соев сос. Извадих чиния месото и в тавата сложих кромида и чушката, пържих ги на силен котлон за да останат хрупкави и в същото време да не са сурови. В края на пърженето прибавих пилешкото, соев сос и лютото. Оставям да се попържат заедно под капак и е готово. Сервирам кавърмата в голяма чиния като отдолу правя пилаф.


Пилафа го правя от 1 чаша ориз измит с гореща вода пържа в масло и прибавям 2 чаши вода. Оставям на котлона докато ориза поеме водата.

Ето го и резилтата ми  Flutter


Реклама
# 1
  • Габрово
  • Мнения: 3 036
Вечерях,но мога пак.  bouquet
Аз бих сложила и гъбки към ориза.
Но това май е с повече млад лук.
А може и да е с пилешко филе
или ще бъде сухо?  newsm78

# 2
  • Където ми видят очите ...
  • Мнения: 99
Да пилешкото филе и гърдите са едно и също Wink Не е сухо  Peace Аза гъбките и други добавки есествено, че се връзват  Peace

# 3
  • Мнения: 3 373
Много апетитно ухае  Grinning

# 4
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 251
Много апетитно ухае  Grinning
И аз го усещам....Мммм!  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт