Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 юли 2008, 08:26 ч.

Домашно сирене в чужбина

  • 637
  • 3
  •   1
Отговори
  • Улсан,Южна Корея
  • Мнения: 8
Здравейте!Живея в Корея и разбира се тук липсва бг сирене  ooooh!даже и фета-та е рядкост и в малки количества.Донесох си от БГ мая за сирене купена от магазин.Там има инструкции но са доста оскъдни за начинаещ. а и в семейството ми сиренето се купува /както е и при повечето хора/затова се обръщам към знаещите и пробвалите  Praynig как се приготвя сирене в домашни условия.Надявам се че тук е мястото за да попитам.Сигурна съм че ще се отзовете дано да е скоро и ако е възможно да е подробно.Благодаря  после ще разкажа какво се е получило ако изобщо стане newsm78

# 1
# 2
  • Неизживени спомени
  • Мнения: 465
Млякото е от много голямо значение,ако не можеш да намериш от някоя ферма вземи пълномаслено Twisted Evil

# 3
  • Улсан,Южна Корея
  • Мнения: 8
Поне засега ще разчитам на прясно мляко купено от магазин но то е добро за целта обикновеното пр.мляко е с масленост 4%.Тук имам уред за притотвяне на кис.мляко и даже когато използвам low fat пр.мляко се получава много добро кисело от него.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт