Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Улсан,Южна Корея

Мнения: 8
Здравейте!Живея в Корея и разбира се тук липсва бг сирене  ooooh!даже и фета-та е рядкост и в малки количества.Донесох си от БГ мая за сирене купена от магазин.Там има инструкции но са доста оскъдни за начинаещ. а и в семейството ми сиренето се купува /както е и при повечето хора/затова се обръщам към знаещите и пробвалите  Praynig как се приготвя сирене в домашни условия.Надявам се че тук е мястото за да попитам.Сигурна съм че ще се отзовете дано да е скоро и ако е възможно да е подробно.Благодаря  после ще разкажа какво се е получило ако изобщо стане newsm78
Цитирай


Мнения: 310
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289769.msg7370468#msg7370468

разгледай тук
Цитирай

Неизживени спомени

Мнения: 461
Млякото е от много голямо значение,ако не можеш да намериш от някоя ферма вземи пълномаслено Twisted Evil
Цитирай

Улсан,Южна Корея

Мнения: 8
Поне засега ще разчитам на прясно мляко купено от магазин но то е добро за целта обикновеното пр.мляко е с масленост 4%.Тук имам уред за притотвяне на кис.мляко и даже когато използвам low fat пр.мляко се получава много добро кисело от него.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.