Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 14 юли 2008, 01:22 ч.

HPV Gardasil vaccine - Черна статистика

  • 4 099
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 6

Оспорваната HPV ваксина причинява по един смъртен случай месечно : FDA доклад
===============================================================


140 "сериозни" странични реакции ,включващи 27 животозастрашени случая  , 10 спонтанни аборта, и 6 случая на Guillain-Barre Syndrome бяха докладвани от месец Януари 2008 насам .

Един смъртен случай на месец е средната статистика , свързан с Gardasil - ваксината срещу рак на маточната шийка ,според доклада на FDA , получен от правителствената агенция за наблюдение .

Merck, производителите на Gardasil ,е подготвен да направи печалби в рамките на билиони от ваксината , която предпазва от някои раково причиняващи образувания и форми на полово предавания Human Papilloma virus ( HPV ), но фармацевтичния гигант бе подложен на тежка критика за бързото изнасяне на лекарството на пазара без адекватно тестване , заради надмощие над неговите конкуренти.

Judicial Watch ,обществена групировка , участваща в кампанията срещу правителствената корупция , разкри документи чрез "Закона за свободата на информацията" , които показват , че FDA е получила сведения за 10 смъртни случая , свързани с Gardasil от септември 2007 и 140 "сериозни" странични реакции , включващи 27 животозастрашени случая , 10 спонтанни аборта, и 6 случая на Guillain-Barre Syndrome бяха докладвани от месец Януари 2008.

Judicial Watch намира също 8,864 Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) записи свързани с Gardasil , повече от два пъти сравнено с 3,461 случая , които бяха публикувани с HPV ваксината през 2007. Много са получили генитални брадавици като резултат от HPV ваксината.

Групата за наблюдение казва , че  броя на смъртните случаи , свързани с ваксината е най-малко 18 и вероятно - около 20.

11 смъртни случая са настъпили за по-малко от седмица след ваксинацията . 7 жени са починали след по-малко от 2 дни . Най-често поставяната диагноза като причина е била съсирване на кръвта ( мед. тромб ). Една жена е починала от тромб в рамките на 3 часа след ваксинацията . Една 20 годишна жена , без медицинска история на заболявания , е починала на 4 април , 2008 , само 4 дни след приема на Gardasil.

Сериозните странични реакции включват анафилактичен шок , припадъци с конвулсии , пяна от устата , кома , парализа и смърт.

Друга 23 годишна жена е била ваксинирана с първата доза на Gardasil на 31 януари, 2008 , в резултат на това е последвал анафилактичен шок . Рапортът сочи : " пациентката преживя анафилактичен шок 2 минути след ваксинацията , определен като кратка загуба на съзнание, прекратяване на дишането , очи, обърнати нагоре , замъглено виждане и сивкав цвят на кожата... Анафилактичният шок беше отчетен като внезапно животозастрашаващ.

14 годишно момиче е направило 6 стъпки след като е било инжектирано с ваксината и е колабирало на пода , загубвайки съзнание с пяна от устата . Момичето е дошло в съзнание след " 60 секунди апоплектичен удар " и е имало " бледа и студена кожа " и кръвно налягане 60/40.

VAERS рапортът на един доктор съобщава за жена пациент , която е била ваксинирана с една доза Gardasil и " вследствие пациентката изпада в кома и сега е парализирана " .

Merck & Co. е инвестирала усилено в завладяването на USA да узакони Gardasil за ученичките на възраст 11 години относно полово предавания HPV , за да вземе надмощие над конкурентната GlaxoSmithKline's vaccine Cervarix .Merck успешно проагитира FDA към бързо стъпване на Gardasil на пазара ,чиито критикуващи по същество държат отговорни за това ,което прави американските жени част от огромния пробен експеримент.

JPMorgan аналитик Chris Schott разказа за Forbes.com , че откато GlaxoSmithKline PLC отлагаше предоставянето на повече информация на FDA за ваксината , лекуваща рак на маточната шийка , наречена Cevarix до първата половина на 2009 , той планира Merck да доминира на пазара , докато Cevarix ще държи само 25 % от пазарния дял до 2012 .

"Излагайки всички въпроси относно Gardasil , най-добрата обществена здравна политика би била да се преоцени нейната сигурност и да се забрани нейното разпространение на непълнолетните" , каза Judicial Watch President Tom Fitton . Най-малкото , правителствата ще трябва да обмислят отново за каквито и да било усилия да указват или да поощряват тази ваксина за употреба от деца.Материалът е базиран на :

http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070316.html


По-подробна информация :

http://www.judicialwatch.org/documents/2008/JWReportFDAhpvVaccineRecords.pdfNO COMMENT !!!


Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 21:53 от outset

# 1
  • София
  • Мнения: 242
Отвратително!
Вече, окончателно реших - няма да се ваксинирам!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт