Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Torino,IT

Мнения: 1 812
Отдавна исках да направя нещо подобно и ето какво се получи. Надявам се да ви хареса Hug





Продукти:

Готово тесто (имах подръка)
Една средна глава лук, гъби - аз ползвах замразени, но ще стане и с пресни, замразен грах и 5 малки кренвирша.
За заливката отгоре:
3 яйца, настърган пармезан, може да се сложи сирене или кашкавал, половин кафена чашка прясно мляко, сол, черен пипер.
В тиган със загрят зехтин се запържват в тази последователност лука, гъбите, кренвиршите и грахът.Слага се сол и черен пипер малко.
Сместа се изсипва върху тестото от което предварително изрязях ленти за украса, отгоре се залива с яйчено- сиренената смес, и се слагат лентите. Пече се в предврително загрята на 200 градуса фурна за около половин час. Аз намалих градусите на 180 последните 15 минути защото се надигна неравномерно тестото.
Стана много вкусна.    chef






П.С. По принцип оригналната рецепта е със шунка, но аз нямах и я направих с кренвирши.
« Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 11:19 от Lindita »
Цитирай


Мнения: 4 279
Аз обичам солени торти ще я пробвам   chef
Цитирай

София

Мнения: 2 176
аз също обичам солени торти,правя си и тази с палачинките и постен хайвер(грис,майонеза и кромид пасиран)ще пробвам твоята рецепта  chef
Цитирай

3 метра над небето

Мнения: 3 882
МИсля да я опитам но какво е пармиджано Embarassed Embarassed
Цитирай

USA

Мнения: 1 777
МИсля да я опитам но какво е пармиджано Embarassed Embarassed
Вид кашкавал -пармезан. Smile
Цитирай

3 метра над небето

Мнения: 3 882
МИсля да я опитам но какво е пармиджано Embarassed Embarassed
Вид кашкавал -пармезан. Smile
Ух Embarassedкак не се сетих
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.