Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

маслена риба - как ?

  • 15 юли 2008, 15:09 ч.
  • Преглеждания  2 931  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори
  • някъде там
  • Мнения: 1 432
мъжУ купил 4бр. маслена риба по около 300гр. парчето, но аз за първи път я чувам и виждам идеяси нямам как се прави  newsm78
помагайте моля  Praynig  bouquet  chef

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 1 442
Маслена риба съм приговяла само на скара. Овкусяваш я с лимон и подправки по-избор(има и готови миксове за риба) и я печеш на скара. Това е. Peace

# 2
  • някъде там
  • Мнения: 1 432
yaz печеш я цяла или я чистиш  newsm78

# 3
  • Варна
  • Мнения: 1 442
Първо я изчистваш хубаво от втрешностите и я измиваш добре. Осоляваш я и  я подправяш . Печеш я цяла с главите от двете страни.

# 4
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Точно така, печена на скара е най-вкусна и с лимонче. За мен това е една от най-вкусните риби Peace

# 5
  • София
  • Мнения: 1 350
Препоръчвам ти да свалиш кожата. Има една синкава пигментация, която като печеш се пропива и в месото. На много стомаси действа зле - три пъти дежури семейството по цяла нощ в тоалетната, преди да се усетим от какво е. Иначе е много вкусно!
Ако нямаш възможност за скара, мяташ в една тавичка във фурната. Преди това и слагаш сол, пипер и лимонов сок.

# 6
  • София
  • Мнения: 3 768
Аз я правя на фурна с доматки и лук. Вкусна е, но след това и двата пъти, когато я правих не излязох от "00", подейства ми много....очистващо Joy
Ариана, не знаех, че този ефект идва от кожата, не знам кога ще я правя пак, имам лоши спомени ooooh!
Но пък като вкус е чудесна Peace

# 7
  • софия
  • Мнения: 2 139
Аз я панирам,но по принцип вземам филе от маслена риба.

# 8
  • някъде там
  • Мнения: 1 432
благодаря мами, направих я на грил-тигана и понеже не му сложих мазнина кожата си залепна и така остана само филенцето, аз се пробвах но не успях да го махна Wink

# 9
  • у нас
  • Мнения: 395
Аз я пържа като овалвам в царевично брашно и я сервирам с марината от оцет, водичка, сол,захар,чесън и магданоз(копър). PeaceДо сега правила съм 4-5 пъти не сме имали стом.проблеми.

# 10
  • Добрич
  • Мнения: 1 117
Аз също само на скарата я пека. Преди това я наръсвам с подправка за риба и лимонов сок и след това я мятам на скарата

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт