Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

някъде там

Мнения: 1 430
мъжУ купил 4бр. маслена риба по около 300гр. парчето, но аз за първи път я чувам и виждам идеяси нямам как се прави  newsm78
помагайте моля  Praynig  bouquet  chef
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Маслена риба съм приговяла само на скара. Овкусяваш я с лимон и подправки по-избор(има и готови миксове за риба) и я печеш на скара. Това е. Peace
Цитирай

някъде там

Мнения: 1 430
yaz печеш я цяла или я чистиш  newsm78
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Първо я изчистваш хубаво от втрешностите и я измиваш добре. Осоляваш я и  я подправяш . Печеш я цяла с главите от двете страни.
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Точно така, печена на скара е най-вкусна и с лимонче. За мен това е една от най-вкусните риби Peace
Цитирай

София

Мнения: 1 346
Препоръчвам ти да свалиш кожата. Има една синкава пигментация, която като печеш се пропива и в месото. На много стомаси действа зле - три пъти дежури семейството по цяла нощ в тоалетната, преди да се усетим от какво е. Иначе е много вкусно!
Ако нямаш възможност за скара, мяташ в една тавичка във фурната. Преди това и слагаш сол, пипер и лимонов сок.
Цитирай

София

Мнения: 3 748
Аз я правя на фурна с доматки и лук. Вкусна е, но след това и двата пъти, когато я правих не излязох от "00", подейства ми много....очистващо 35
Ариана, не знаех, че този ефект идва от кожата, не знам кога ще я правя пак, имам лоши спомени ooooh!
Но пък като вкус е чудесна Peace
Цитирай

софия

Мнения: 2 140
Аз я панирам,но по принцип вземам филе от маслена риба.
Цитирай

някъде там

Мнения: 1 430
благодаря мами, направих я на грил-тигана и понеже не му сложих мазнина кожата си залепна и така остана само филенцето, аз се пробвах но не успях да го махна Wink
Цитирай

у нас

Мнения: 388
Аз я пържа като овалвам в царевично брашно и я сервирам с марината от оцет, водичка, сол,захар,чесън и магданоз(копър). PeaceДо сега правила съм 4-5 пъти не сме имали стом.проблеми.
Цитирай

Добрич

Мнения: 1 117
Аз също само на скарата я пека. Преди това я наръсвам с подправка за риба и лимонов сок и след това я мятам на скарата
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.