Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 18 юли 2008, 10:42 ч.

Телешки котлети - как?

  • 4 181
  • 2
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 615
Момичета, дайте идеи за приготвяне на телешки котлети. Зная, че телешкото е доста сухо месо и се чудя в каква марината да ги сложа да постоят?
Приемам предложения.

# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
В БГ,обикновено телешкото,което продават си е говеждо(за съжаление),та.....

Котлетите ги начуквам хубавичко,за да се разруши ципата на мускулните влакна,посолявам,напиперявам и хубаво напръсквам с вино.Разтърквам всеки котлет с ръце,за да попие хубаво,ако трябва добавям още.Оставям ги колкото може по-дълго така(от няколко часа до 1 нощ).После аз специално ги правя в йенска с капак(с масло,лук,морков,гъби и сметана) и във фурната

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 13:18 от TheNMaster

# 2
  • Montreal
  • Мнения: 1 074
TheNMaster те е посъветвала за маринатата.Ако обичате можеш да сложиш и съвсем малко горчица.Или пък кисело или прясно мляко.А ето тази рецепта вкъщи много се харесва. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170853.0
Ако не разполагаш с глинен гювеч,можеш да ги приготвиш в йенска тенджера или в тава покрита с фолио.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт