Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 19 юли 2008, 08:15 ч.
  • Преглеждания  325  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 150
Налага се да взема пюрето за хранене навън. Сложих да го стерилизирам - в тенджера обляно е 2 пръста над капачката с вода. Въпроса ми е колко време да се вари, за да е надеждно за навън без да се развали?
Спомням си , че местото навремето баба ми го стерилизираше по 3 часа  ooooh!, което ми се вижда доста.

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 08:31 от Льонеберя

Реклама
# 1
  • Русе
  • Мнения: 229
И мен ме интересува този въпрос  newsm78

Мочта идея обаче е да приготвя домашна храна и да я консервирам за морето, че синчето не иска купено  ooooh!

# 2
  • Мадрид
  • Мнения: 191
За кое пюре става въпрос? За домашно приготвеното? Не мисля, че има нужда от изваряване, ако е добре затворено, не би трябвало да се развали толкова бързо навън. Пък и едва ли ще го вземеш, за да го даваш след пет часа например.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт