Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 юли 2008, 00:39 ч.

Лятно барбекю!

  • 3 392
  • 11
  •   1
Отговори
  • pak tam
  • Мнения: 247
Започва сезона на отпуските. Дайте рецепти за месо, риба и зеленчуци, приготвени на грил на открито!

# 1
  • все тук
  • Мнения: 1 634
Пусни търсачката - ще откриеш поне 100 идеи. Иначе какво - мариноваш месото в подправки, мляко, соев сос, вино - по избор.
Нарязваш зеленчуци, печеш на скарата и заливаш съз зехтин, чесън, магданоз, копър...
Идеи хиляди
Използвай въображението си. Simple Smile

# 2
  • Мнения: 72
Всичко е вкусно приготвено на барбекю. Аз в събота правих свински бут и тиквички. Месото първо го поръсих с подправки, после залях с марината от лимон, горчица, соев сос, бяло вино, сусамово олио и оставих да престои 2-3ч. Стана супер Peace

# 3
  • Мнения: 3 387
Ако сме на открито- палим огън, малко камъни отстрани огъня, една скаричка отгоре му и така.... Не носим барбекюта с нас  Peace

# 4
  • Мнения: 795
По-дебелко нарязани шайби кромид, запечени на грила, са идеални за гарнитура или добавени в салатата  Heart Eyes

# 5
  • Montreal
  • Мнения: 1 074
Ако сме на открито- палим огън, малко камъни отстрани огъня, една скаричка отгоре му и така.... Не носим барбекюта с нас  Peace
Има и малки,преносими барбекюта.Може такова да е имала предвид авторката.Или пък има голямо барбекю на двора.При всички случаи обаче става вкусно.Аз обичам много шишчета,тиквички,патладжани,лук и гъби.Зеленчуците ги овкусявам след като се изпечат.Месото предварително.

# 6
  • Мнения: 1 161
Ние правим следните шишчета:месо,лук,тиквичка и така докато се запълни шишчето.

# 7
  • Sofia
  • Мнения: 8 182
Днес си купихме барбекю, до сега на открито винаги палихме огън и ползвахме скара. Шишчета правя с лук, чушка, тиквичка и месце. Месото от предния ден го държа в марината(соев сос, подправка за барбекю)

# 8
  • sofiq
  • Мнения: 18
Аз правя шишчетата по следния начин,мариновам месото от вечерта със соев сос и подправка за скара.След това редя на шишове месо,лук,домат(нарязан на колелца),тиквичка и тънки парченца сланина,така докато свършат продуктите. newsm62.       cook                                                                   

# 9
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Нямам рецепти - мятаме месото и зеленчуците и филийките на скарата и това е  Grinning

# 10
  • Мнения: 3 387
Нямам рецепти - мятаме месото и зеленчуците и филийките на скарата и това е  Grinning
Така е най- вкусно  smile3501

# 11
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Нямам рецепти - мятаме месото и зеленчуците и филийките на скарата и това е  Grinning
Така е най- вкусно  smile3501
И ние правим така!  Flutter

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт