Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 8 033
Фурната ми е хубава, с доста функции, но не мога да уцеля как да си пека баниците, често остават сурови отдолу. Къде слагате тавата /на решетката или направо на дъното на фурната/, ползвате ли вятър, на колко градуса и на каква функция? Благодаря предварително
Цитирай


Мнения: 72
Аз заграявам фурната на 180гр. Слагам тавата едно ниво под средата и се опича равномерно. С вентилатор по същия начин, става по бързо:)
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Слагам решетката на второ ниво (имам 5) и пека на 200 градуса. Ако искам хрупкава коричка - накрая намалявам на 180 градуса и включвам вентилатор. Никога не е недопечена.
Цитирай


Мнения: 3 332
Аз заграявам фурната на 180гр. Слагам тавата едно ниво под средата и се опича равномерно.
И аз така  Peace
Цитирай

Разград

Мнения: 3 028
Днес правих баница.Пекох я на 2 ниво от общо пет,на 220 градуса,без вентилатор,стана супер.
Цитирай

Варна

Мнения: 950
Слагам я на 2 ниво (от общо 5), на вентилатор и 200 градуса. За 30 мин. е готова и добре изпечена.
Цитирай


Мнения: 676
Аз слагам тавата някъде по средата не знам на кое ниво май на моята фурна е трето и включвам на вентилатор на 250 или 275 градуса т.е на максимум.
Цитирай

BG

Мнения: 1 668
Покривам тавата с фолио и пека докато плънката стане готова. Тогава махам фолиото и изпичам отгоре, докато стане хрупкава зачервена коричка.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
В средата на фурната, на горен и долен вентилатор, на 200градуса, не загрявам предварително, тъй като я харесваме по-суха и хрупкава.  Smile
Цитирай


Мнения: 1 552
Тавата не се слага на дъното на фурната!!! В упътването ми пише, че не трябва!!! Peace Нали топлият въздух трябва да мине под дъното на тавата!
Цитирай

София-България, Израел - където си поискам

Мнения: 2 563
Слагам я на 2 ниво (от общо 5), на вентилатор и 200 градуса. За 30 мин. е готова и добре изпечена.
това за мен е най- добрият начин.На вентилатор винаги става по-пухкава и вкусна Peace
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528

Не прегаря ли така?  Thinking
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.