Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 юли 2008, 08:34 ч.
  • Преглеждания  1 005  Мнения  11  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 9 999
Фурната ми е хубава, с доста функции, но не мога да уцеля как да си пека баниците, често остават сурови отдолу. Къде слагате тавата /на решетката или направо на дъното на фурната/, ползвате ли вятър, на колко градуса и на каква функция? Благодаря предварително

Реклама
# 1
  • Мнения: 72
Аз заграявам фурната на 180гр. Слагам тавата едно ниво под средата и се опича равномерно. С вентилатор по същия начин, става по бързо:)

# 2
  • все тук
  • Мнения: 1 625
Слагам решетката на второ ниво (имам 5) и пека на 200 градуса. Ако искам хрупкава коричка - накрая намалявам на 180 градуса и включвам вентилатор. Никога не е недопечена.

# 3
  • Мнения: 3 373
Аз заграявам фурната на 180гр. Слагам тавата едно ниво под средата и се опича равномерно.
И аз така  Peace

# 4
  • Разград
  • Мнения: 3 028
Днес правих баница.Пекох я на 2 ниво от общо пет,на 220 градуса,без вентилатор,стана супер.

# 5
  • Варна
  • Мнения: 950
Слагам я на 2 ниво (от общо 5), на вентилатор и 200 градуса. За 30 мин. е готова и добре изпечена.

# 6
  • Мнения: 676
Аз слагам тавата някъде по средата не знам на кое ниво май на моята фурна е трето и включвам на вентилатор на 250 или 275 градуса т.е на максимум.

# 7
  • BG
  • Мнения: 1 668
Покривам тавата с фолио и пека докато плънката стане готова. Тогава махам фолиото и изпичам отгоре, докато стане хрупкава зачервена коричка.

# 8
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
В средата на фурната, на горен и долен вентилатор, на 200градуса, не загрявам предварително, тъй като я харесваме по-суха и хрупкава.  Simple Smile

# 9
  • Мнения: 1 667
Тавата не се слага на дъното на фурната!!! В упътването ми пише, че не трябва!!! Peace Нали топлият въздух трябва да мине под дъното на тавата!

# 10
  • София-България, Израел - където си поискам
  • Мнения: 2 584
Слагам я на 2 ниво (от общо 5), на вентилатор и 200 градуса. За 30 мин. е готова и добре изпечена.
това за мен е най- добрият начин.На вентилатор винаги става по-пухкава и вкусна Peace

# 11
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528

Не прегаря ли така?  Thinking

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт