Изключително некоректни!!! 5 работни дни преди тръгването ни за почивка в Турция съобщават, че нямало да пътува автобуса на планираната дата защото,  за да покрият разхода за гориво на автобуса, трябвало да  платят все едно екскурзията на 3 човека от собствения си джоб..... ???? Що за безумие !!!
Планирали сме и сме си платили месец по-рано- и при двете плащания нямаше нито намек, че е възможно да не тръгне автобуса.
Как за 5 дни да си планираш нова почивка с нова агенция в топ летен сезон - та нали вече веднъж си го направил избирайки офертата на Apollo (чрез Rual travel) ???
В договора подписан с тях има клауза при отказ от страна на клиента от 7 до 3 дни преди пътуването - клиента дължи 50% от цялата сума на Apollo, а  в обратната ситуация - ако по-вина на Apollo /пример: липса на пари за гориво Simple Smile/ пътуването не бъде осъществено и клиента бъде уведомен за това между 7 и 3 дни преди пътуването .... е клиента получава едно голямо НИЩО!

Дали пък не са нарушени правата ни ?
Дали пък този договор не заслужава вниманието на някой комисии и организации в тази наша правова европейска държава... ?

Ако цените времето и нервите си - не се доверявайте на туристическа агенция apollo!!!

Желая ви приятна и ползотворна почивка  - ЗАЩОТО ВСИЧКИ Я ЗАСЛУЖАВАМЕ!!!