Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 22 юли 2008, 18:05 ч.

Защо мъжете вече не са мъже

 • 8 324
 • 211
 •   1
Отговори
 • Мнения: 806
 
http://www.menbg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 304&Itemid=34

Жените искат мъже! Просто и елементарно. Така е откакто свят светува и се надявам така да е винаги, въпреки преориентирането на много хора към същия пол. Но това е друга тема.
    Та какво искаме от един мъж? Знам, че не мога да говоря от името на всички, но смея да кажа, че съм типична „представителна извадка” на жените. Работя добра работа, изглеждам прилично и мечтая един ден да имам перфектния дом и семейство.
    Не отговарям на определението „материална”, не съм прекалено претенциозна, нито съм толкова тъпа, че да се примиря с всеки и всичко. Затова ме чуйте, скъпи мъже, защото повечето жени в България разсъждават като мен и имат същите прости очаквания.
    Оглеждам се около себе си и виждам толкова много мъже, които се наричат така, просто защото са се родили с нещо между краката.
   Разтапя ме милата родна картинка момчето да живее с мама и татко, докато порасне и стене на 28-30 години. След като завърши, той вече е голям и започва да работи. Това за него е голямо постижение, вече е мъж. Започва да събира пари за кола или някоя нова придобивка, с която да блесне пред обществото. Предполага се, че има и официална приятелка, с която си ходят на гости от време на време. Когато се върне от работа, си почива, гледа телевизия и се чува с приятелите.
     Майка му му сипва да яде, а баща му оправя нещо у дома. Нашият мъж обаче не си мърда и малкия пръст за благото на дома, все пак те са мама и тате, а той за тях детето. Въпреки че изкарва някакви пари, той не дава и стотинка вкъщи и не знае къде се плащат сметките. Това не е негово задължение. Веднъж или два пъти в седмицата отива на дискотека, където е ларж и истински тежкар и след това с часове коментира с приятелите подвизите как са се напили и как  почти са вкарали в леглото едни мадами.
    Сега сигурно ми се гневите и си казвате „Тая пък к’во иска?” Ще ви кажа! Искам да виждам мъже, а не п...!
    Мъже, които изпращат жената и с удоволствие плащат сметката, а не да се разбират да се срещнат, където на тях им е удобно и ако платят едно кафе, да го помнят един месец.
    Мъже, които не мрънкат и не се оплакват, че нещо все не им е наред.
    Мъже, които уважават жените и им звънят повече от един път на ден, а не просто да зададат тъпия въпрос „Днес ще се виждаме ли?” .
    Мъже, които ще се сетят да подарят цвете на жената, освен на 8ми март и на рождения й ден.
    Мъже, чиито амбиции се простират по-далеч от закупуването на хубава кола и „таковането” на красива жена.

    Изумяват ме някои ваши представители, които подсвиркват след някоя жена, казват два глупави лафа и очакват тя да припадне от удоволствие. Тя е жена и трябва да „върже“. Ако не се засмее и не изглежда обещаваща да „пусне”, тя автоматично се превръща в грозна, смешна, с всякакви дефекти и най-вече толкова тъпа, че си е помислила, че я свалят. Жалка работа! Не знам как някои мъже си вярват, че подобна селяшка наглост, трябва да бъде удостоена с минимално внимание от едно средно интелигентно момиче.
    Наскоро се сетих за един случай. Влизаме в дискотека компания само от жени. Няма места и ние разочаровани се оглеждаме. По едно време един мъж ни догони и ни покани на неговата маса, на която бяха един куп мъже. До тук добре, беше мило. Само че след половин час вече чувахме хапливи коментари, че трябвало да танцуваме и да ги забавляваме, за какво ни били поканили. Стана още по-лошо, когато едно от момичетата отказа да интимничи с един от тях.
     Каква нагла жена?!
    Те я канят на масата, а тя не иска да пусне. Ха!
    Ако не схващаш абсурда на горните редове, значи и ти си загубена кауза! Скъпи български мъже, моля ви оправдайте названието си! Стойте си на мястото и имайте амбиции. Бъдете истински мъже, а не комплексари с безпочвено самочувствие. Българските мъже имат твърде големи очаквания и претенции към половинките си, но не е зле да  погледнат обективно и себе си. Да се замислят какво дават на жената не само в материален, но и в емоционален план.
    Жените искаме уважение, загриженост, опора, човек, който да мисли за нас и да дава мило и драго да се чувстваме добре. Изумява ме егоизма, който е обзел българските момченца – те мислят за себе си, да им е добре и комфортно, а жената в повечето случаи е екстра, която ако иска да се примири, може да остане като приятно допълнение.
     От къде  се породи това огромно самочувствие и поглед от високо? Не знам защо забравяте, че трябва да се стараете, за да бъдете с някоя жена, а не да си мислите, че тя е длъжна да ви дойде наготово. Докато си мислите, че жените са тъпи п..., ще се занимавате само с такива или с някои заблудени момиченца, които като се осъзнаят, ще ви бият шута и ще си намерят нещо по-добро.
    Аз преди  бях от тези глупави момиченца, които тичаха след неориентираните мъже, гледайки ги в очите и готови да са винаги на разположение. Като се разочаровах, поплаках и се напатих едно хубаво, огледах се и бързо осъзнах каква глупачка съм. На пазара има по-хубава стока, защо да се задоволявам с гнилата? А неориентираните мъже, които не знаят какво искат, мънкат вместо да говорят, стоят, вместо да се трудят, оплакват се, вместо да действат, са сред най-гнилата стока! Така че, моля ви, осъзнайте го!
    Днес на пазара има всичко, а жените стават все по-хитри купувачи. По-добре да търсим по-дълго нещо качествено, а докато го намерим, ще се задоволим с лошата стока. Така че не си мислете, че с липсата на отношение към жената и мъжко поведение, вие печелите. Много скоро ще установите, че вие ще сте прецакани. Ако все още не ви идва отвътре да се държите подобаващо, погледайте малко филми. Може и да се научите, а ако сте малко по-умни и да свикнете.
    Дано има резултат!

# 1
 • София
 • Мнения: 808

.........Ще ви кажа! Искам да виждам мъже, а не п...!
    Мъже, които изпращат жената и с удоволствие плащат сметката, а не да се разбират да се срещнат, където на тях им е удобно и ако платят едно кафе, да го помнят един месец.
    Мъже, които не мрънкат и не се оплакват, че нещо все не им е наред.
    Мъже, които уважават жените и им звънят повече от един път на ден, а не просто да зададат тъпия въпрос „Днес ще се виждаме ли?” .
    Мъже, които ще се сетят да подарят цвете на жената, освен на 8ми март и на рождения й ден.
    Мъже, чиито амбиции се простират по-далеч от закупуването на хубава кола и „таковането” на красива жена.

    Изумяват ме някои ваши представители, които подсвиркват след някоя жена, ......

Мъжете се държат като мъже, когато жените са дами, а не мадами.

# 2
 • Мнения: 2 771
                       И дами, и мадами вършат работа. Но не и жените-мъже. И да, мъжете останаха малко...

# 3
 • он дъ чери трии
 • Мнения: 155
Какво струва женското щастие???
 
Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!
 Трябва само да си добър:
 
 1) Приятел
 2) Другар
 3) Любовник
 4) Брат
 5) Баща
 6) Учител
 7) Възпитател
 Sunglasses Майстор готвач
 9) Механик
10) Водопроводчик
11) Дизайнер на интериори
12) Модист
13) Електротехник
14) Сексолог
15) Гинеколог
16) Психолог
17) Психиатър
18) Терапевт
19) Остроумен
20) Симпатичен
21) Атлетичен
22) Нежен
23) Внимателен
24) Кавалер
25) Интелигентен
26) С богато въображение
27) Съзидателен
28) Благ
29) Силен
30) Разбиращ
31) Толерантен
32) Благоразумен
33) Амбициозен
34) Даровит
35) Смел
36) Решителен
37) Заслужаващ доверие
38) Съобразителен
39) Страстен
40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

 Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:
  1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
  2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата,
  3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави...
 
 Особено е важно да:
 
 Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най-добрата й приятелка.
 
 За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!
 
 Бог е казал: Обичайте ги!!!! ... НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ "РАЗБЕРЕТЕ ГИ".
 _______________________________________________________________________________
 
 
Какво струва мъжкото ни щастие?!
 
НЯМА НИЩО ПО-ЛЕСНО ОТ ПОСТИГАНЕТО НА МЪЖКОТО ЩАСТИЕ
 
 На мъжа му трябват единствено :
 
 1) СЕКС
 
 2) ХРАНА
 

 Ей, жени, хайде сега кажете, дали не ви излизаме почти гратис

# 4
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 479
поредната стаия от сайт за мъже, написана от жена, която освен да помисли за хонорара си който взема за обем, нищо повече не е направила.
долна инсинуация ...

# 5
 • София
 • Мнения: 36 901
Тъпо! Глупост до глупост, мила моя майно льо... Статията имам предвид.

# 6
 • залив на орловия щит
 • Мнения: 4 356
проблемът е комплексен и не е от вчера
просто вече на Бг жената и омръзна да бъде и майка на партньора си
всичките ми приятелки в БГ под 30г са без постоянен партньор, точно защото все попадат на батковци, дундуркани от мамчетата си
излишно е да казвам, че става въпрос за образовани, интелигентни момичета
и все повече от тях се насочват към чужбинско, където момчетата се отделят още на 18г и знаят как се пуска пералнята

# 7
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 479
проблемът е комплексен и не е от вчера
просто вече на Бг жената и омръзна да бъде и майка на партньора си
всичките ми приятелки в БГ под 30г са без постоянен партньор, точно защото все попадат на батковци, дундуркани от мамчетата си
излишно е да казвам, че става въпрос за образовани, интелигентни момичета
и все повече от тях се насочват към чужбинско, където момчетата се отделят още на 18г и знаят как се пуска пералнята
Искаш да кажеш, че тези интелигентни моми не могат да си пуснат пералня и затова се получава конфликт ? и това ги кара да забягнат за чужбина ?

# 8
 • при мъжа когото обичам
 • Мнения: 186
Някой неща ми напомнят за нещо,което представляваше мъжа ми преди да се запознаем.Сега вече няма и помен от това,което беше.Просто някой жени не са достатъчно хитри,за да променят нещата.Да не казвам,че има и такива,на които им харесва да са "жертви".А когато един мъж намери жена,заради която  си заслужава да се промени,нещата стават много лесно.А,и не разбрах това твоя статия ли е,или просто си си харесала нечие мнение,събрано най-вероятно от 3-ти,5-ти и 10-ти човек?

# 9
 • при мъжа когото обичам
 • Мнения: 186
проблемът е комплексен и не е от вчера
просто вече на Бг жената и омръзна да бъде и майка на партньора си
всичките ми приятелки в БГ под 30г са без постоянен партньор, точно защото все попадат на батковци, дундуркани от мамчетата си
излишно е да казвам, че става въпрос за образовани, интелигентни момичета
и все повече от тях се насочват към чужбинско, където момчетата се отделят още на 18г и знаят как се пуска пералнята
Искаш да кажеш, че тези интелигентни моми не могат да си пуснат пералня и затова се получава конфликт ? и това ги кара да забягнат за чужбина ?
Не бе,мъжете, ако не могат-са лоши.Ако много чистят,готвят пускат пералня и т.н.- са смешни.Трябва да се уцели индивидуално какво количество точно домакинска работа да умееш,точно в каква последователност да го изълняваш и колко пъти седмично.Нито повече,нито по-малко.Въпроса е там,че дори и да имате желание да угодите на половинката си,докъто уцелите вярната пропорция вече ще сте оплют,изгонен и целия квартал ще знае,че за нищо не ставате. Joy

# 10
 • София
 • Мнения: 6 098
Аааа, моля, моля. Нищо им няма на мъжете, жените са сбъркани!  Crossing Arms

# 11
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 479
в духа на тази стаия може да заявим за жените, че нито могат да готвят, нито да чистят, нито да перат, все за домашни помощници мърморят. Да не говорим, че и деца не знаят да гледат предварително и трябва в движение да се учат ... ааааа

# 12
 • гр. Пловдив
 • Мнения: 6 164
Нали наскоро си се омъжила, вече не си на "пазара", какво те инересува калпавата стока.
Лека бременност ти желая, семейно щастие и здраво бебе на финала.
После тази енергия я насочи ако имаш момиче, как и какво да търси в един мъж...
Ако имаш момче, как да не бъде всичко това, което описваш.
И спокойно няма такава конспирация като "пазара и стоката"
Просто краставите магарета се надушват, всяко гърне си намира похлупака и мъжете, които описваш рано или късно си намират половинката, която заслужават.
Бог има страхотно чувство за хумор.

# 13
 • Мнения: 2 771
... Да не говорим, че и деца не знаят да гледат предварително и трябва в движение да се учат ... ааааа
                   Mоля, моля  Crossing Arms. Що кукли са отишли в контейнера, докато се научим  Blush... За ваште камиончета да не говорим  Whistling...
                   Мен честно казано мъжете, които могат да пускат пералня повече ме плашат... Те и гладят по-добре, и се гримират по-добре...

# 14
 • София
 • Мнения: 636
... Да не говорим, че и деца не знаят да гледат предварително и трябва в движение да се учат ... ааааа
                    Mоля, моля  Crossing Arms. Що кукли са отишли в контейнера, докато се научим  Blush... За ваште камиончета да не говорим  Whistling...
                   Мен честно казано мъжете, които могат да пускат пералня повече ме плашат... Те и гладят по-добре, и се гримират по-добре...

Хахахх, ще ме убиеш. Моят не може да глади и не иска, но много добре чисти, готви и обича да пазарува Mr. Green. Ама не се гримира, да знаеш Crossing Arms.    smile3534

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт