«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 168 отговора

—офи€

ћнени€: 984
» по-специално на ¬урвуру. Ќавили сме се да ходим там тази година, има един страхотен плаж, та сега търс€ подход€щ хотел. Ќ€какви предложени€?
÷итирай


ћнени€: 586
јз си избрах от този сайт: http://www.halkidiki.com/vourvourou/accommodation.htm
Ќие ходихме в  ъща ¬аласакис, но знам че там за активни€ сезон н€ма места. ѕоразгледахме почти всичко в района и поне външно хотелчетата изглеждат както са на снимките в сайта - с големи дворове, градини, BBQ, шезлонги за тези, които са на плажа. ѕри€тно место за спокойна почивка.

÷итирай


ћнени€: 720
» аз съм си харесала —итони€ и места като ¬урвуру , —арти и  аламитси за почивката на семейството.’отел ли ти тр€бва или тип студио, които не предлагат храна...?
«а —арти мога да ти дам едно предложение, но не е хотел...Ќа ¬урвуру аз не можах да откри€ хотел..., който да отговар€ на изисквани€та ми. Ќо ние ще сме  с кола така, че мислим да пътиваме  до хубавите места всеки ден. —амо да вметна, че лукс  не тръс€...по-скоро спокойствие и зеленина...
÷итирай

—офи€

ћнени€: 984
Ќе е нужно да е супер лукс, тр€бва ни нещо или със закуска и вечер€, или да е апартамент или къща, бунгало с кухн€. јко има гол€м двор би било добре, защото сме с малки деца.
÷итирай


ћнени€: 586
ѕовечето хотелчета във ¬урвуру са малки, но във всеки апартамент/студио има отделно кухн€ или бокс.
¬ергос отговар€ на типичните ни предтави за хотел.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 318
ѕовечето хотелчета във ¬урвуру са малки, но във всеки апартамент/студио има отделно кухн€ или бокс.
¬ергос отговар€ на типичните ни предтави за хотел.

Mur, била ли си в този хотел?

»мате ли впечатлени€ от ¬урвуру и има ли какво да се прави вечер?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 395
Dame, кога си планувала да ходиш?
ћиналата година бихме там от 20.08 и спахме в страхотен апартамент за 45евро. Ќамира се в началото, като влезеш във ¬урвуру от д€сната страна.
“ази година б€хме до 07.08, но уцелихме точно отпускарски€ сезон и н€маше нито един свободен апартамент, който да ни устройва. Ѕ€ха останали само най-мизерните места, където никой уважаваш себе си човек не би спал. Ќаложи се да спим, чак в ћетаморфози. Ќамерихме си страхотен мезонет за 80евро. Ѕ€хме със сестра ми и ни се върза по 40 на семейство. ¬ ћетаморфози плажа беше ужасен и е пълно с румънски цигани. »здържахме само два часа и от прашихме към ¬урвуру. “ака всеки ден пътувахме, но си заслужаваше.
—трахотни€ плаж се казва  ариди бийч.   http://i537.photobucket.com/albums/ff333/kapkavl/DSC00072.jpg
«а хапване и миналата и тази година останахме доволни от ресторант ≈дра. —амо не с€дай в "ресторанта" до супер маркет ¬урвуру.  Sick
«нам, че собственичката на супер маркета също предлага стаи, но не съм ги виждала.
јко обичате да се гмуркате, задължително си вземете шнорхел и очила. ¬ д€сната част на  ариди биич на кра€ при скалите вид€хме неверо€тен пасаж от риби. –ибките б€ха малки, но пасажа беше н€къде 5 на 5 метра, такова нещо съм виждала само по телевизи€та. Ќеверо€тно е, но имай предвид, че там вече е доста дълбоко.
ѕри€тно изкарване.  Very Happy
P.S. Ќа ¬урвуру тази година имаше доста оси.  Confused
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 318
justice, има ли къде да се разхожда вечер човек във ¬урвуру?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 395
Вурвуру е едно малко селце с къщи, които се дават под наем. 4 хранителни магазина 10тина ресторанта. Алея за разходки няма. Нощен живот също.
Кръстила съм си Кариди бийч - бебешкия плаж. Пълно е със семейства с малки дечица, защото водата е много топла и плитка.  Very Happy
Зависи какво търсиш. Ако си с малко дете и планираш семейна почивка - Вурвуру е рая, но ако обичаш нощния живот, ще ти е скучно.
П.С. Къщите имат  дворчета с добре подържана трева, люлки и пързалки за децата.
÷итирай


ћнени€: 720
√ледам, че има хора с пресни впечатлени€ от —итони€. Ќа 15 септември заминаваме и ние за там.  ажете ми мол€, има ли морски таралежи по плажовете ? „уд€ се дали да се оборудваме със специални обувки и особено за детето...ћай ще тр€бва да взимам и разни мазила за ухапване от оси. «а  ариди бийч разбрах. Ќ€кой друг плаж, който не тр€бва да се пропуска да кажете?  Very Happy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 257
Ќ€кой има ли впечатлени€ от  хотел Ekies All Senses Resort**** / ’алкидики. Ќамира се точно на ¬урвуру.
http://www.visit.bg/abroad/index.php?hotel=459
÷итирай

—офи€

ћнени€: 984
Ќие точно заради плажа на  ариди отиваме във ¬урвуру. ≈стествено планираме и да пообиколим —итони€, но този плаж наистина е великолепен.  Smile
÷итирай


ћнени€: 720
Ќ€кой има ли впечатлени€ от  хотел Ekies All Senses Resort**** / ’алкидики. Ќамира се точно на ¬урвуру.
http://www.visit.bg/abroad/index.php?hotel=459


ќтзивите са доста отрицателни. » от агенци€та ме отказаха като попитах за него. Ѕеше ми харесал заради местоположението и по картинките, но...€вно не става. » по чуждите сайтове ако провериш и там не са хубави отзивите. Ќо все пак преки впечатлени€ н€мам.
 ажете за таралежите, мол€ ви. ћалки€ обича да се плацика на брега...и н€ма да мога да легна спокойна нито за секунда ако знам, че може да налети на нещо такова. Ќа сами€ бр€г ли излизат или по-навътре?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 984
Миналата година в Гърция не сме попадали на таралежи. А пробвахме няколко различни плажа. Но все пак трябва да се внимава. Ние на 31 август се връщаме от там, тогава ще споделя още опит.  Smile
÷итирай


ћнени€: 1 443
“ази година б€хме в √ърци€ на —итони€. “аралежи имаше и то много, но ние се б€хме подготвили- всички б€хме с гумени сандали с каишка /много са модерни тази година, не зна€ дали се сещате от кои/. — т€х влизахме във водата и не сме имали никакви проблеми. Ќо водата е кристално чиста и се вижда къде са, така че може да ги изб€гвате.
¬любена съм в —итони€- чисто, чисто, чисто...
ћирише разкошно, спокойно и нищо не спира погледа...
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 168 отговора